Ingezonden persbericht


CREATIVE LABS TOONT NIEUWSTE PRODUCTEN TIJDENS HCC DAGEN

Publiek kan leuke prijzen winnen tijdens jaarlijkse HCC Dagen - 21 tot en met 24 november 2002

Amsterdam, 18 november 2002 - Ook dit jaar is Creative (Nasdaq: CREAF), wereldwijd marktleider op het gebied van digitale entertainmentproducten voor personal computers en het Internet, aanwezig tijdens de jaarlijkse HCC Dagen in de Jaarbeurs Utrecht (www.hccdagen.) Creative is te vinden op standnummer 8D24, waar een team van acht personen het publiek te woord staat en productdemonstraties geeft. Ook wordt er minstens één keer per uur op het podium een quiz gehouden, waarmee leuke prijzen te winnen zijn.

Creative heeft een stand ingericht met een totale oppervlakte van 96 m², waar onder andere een glazen woonkamer is ingericht met plasma scherm en 6.1 thuisbioscoop opstelling. Dit om het optimale surround geluid van de 6.1 speakers, in combinatie met de Audigy 2 geluidskaart, te ervaren. Verder zijn er een viertal Pc's opgesteld waarmee de meest gangbare producten worden gedemonstreerd, zoals Sound Blaster Audigy 2, Sound Blaster Extigy, Creative Webcams, 3D Blaster 4 en het gamma Inspire en MegaWorks luidsprekers. Ook staan er Xbox® en PlayStation2® consoles met bijpassende luidsprekers en is de complete Jukebox-range te bekijken en beluisteren.

Over Creative Labs:
Creative (Nasdaq: CREAF) is wereldwijd marktleider op het gebied van digitale entertainmentproducten voor personal computers en het Internet. Creative dankt zijn reputatie aan de beroemde Sound Blaster en was de stuwende kracht achter de multimediarevolutie. Nu geeft Creative de toon aan met digitaal entertainment voor PC met producten als het veel geroemde D.A.P Jukebox. De vernieuwende hardware, de eigen technologie, applicaties en diensten zijn duidelijk Internetgericht en bieden de consument de kans te genieten van hoogwaardig digitaal entertainment, op elk gewenst moment en ongeacht waar hij zich bevindt.

Creative Technology werd opgericht in 1981. Het internationaal hoofdkantoor is gevestigd in Singapore en het hoofdkantoor voor Europa staat in Groot-Brittannië. Creative Labs Europe werd opgericht in 1993 met de bedoeling een groter aandeel te verwerven op de groeiende Europese markt. De volledige Europese activiteiten zijn opgezet door General Manager Michael Sullivan en het hoofdkantoor werd gevestigd in Berkshire in het Verenigd Koninkrijk. Creative Labs Europe is de afgelopen drie jaar uitgegroeid tot het negenvoudige van zijn oorspronkelijke omvang en heeft nu vestigingen in Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Duitsland, Groot-Brittannië, de Benelux, Denemarken, Zweden en Polen. Creative's European Operations and Technical Centre (EOTC) in Dublin (Ierland) werd officieel geopend op 19 juli 1995. Het EOTC is de draaischijf van de snel groeiende Europese activiteiten van Creative Labs. Het levert efficiënte, gelokaliseerde productondersteuning op maat voor de Europese markt en staat tevens in voor de aanvullende klantenservice van de filialen in de diverse landen. In totaal heeft Creative Labs in Europa nu zo'n 500 personen in dienst. Kijk voor meer informatie op: www.europe.creative.com.

Voor meer inhoudelijke informatie over bovengenoemde producten, testprodukten en het opvragen van beeldmateriaal kunt u, bij voorkeur via e-mail, contact opnemen met:

Text 100 Public Relations
Jeroen Breuer
Tel. +31 (0) 20 5304338
E-mail: jeroenb@text100.nl

Creative Labs
Markus Eggermont
Tel. +32 (0)3 2878772
E-mail: markus_eggermont@cle.creative.com

Creative Labs informatienummers voor eindgebruikers: Nederland +31 (0)11 3230081
België +32 (0)3 2878777

© Copyright 2001. Creative Technology Ltd. Creative en Sound Blaster zijn gedeponeerde handelsmerken van Creative Technology Ltd. Alle overige merknamen en productnamen zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren. Alle specificaties kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd.