Ingezonden persbericht


Persbericht

Zeist, 18 november 2002

Buitenkans voor Harry Potter fans in Figi

Magische verkleedpartij tijdens speciale voorpremière Na de galapremière van november 2001 is Harry Potter terug in Figi. Donderdag 21 november om 16.30 uur is er een speciale voorpremière voor de echte Potterfans. Kinderen die in stijl verkleed zijn, kunnen na de film gratis genieten van een origineel Harry Potterbuffet in Harry's Weeshuis. Die ruimte is voor de gelegenheid helemaal omgetoverd in Harry Pottersfeer: lichteffecten, bezemstelen, magische tafelkleden.... En natuurlijk kunnen de Harry Potterfans onbeperkt genieten van het levenselixer geserveerd uit reageerbuisjes.

Reserveren is noodzakelijk. Wees er snel bij, de ruimte is beperkt! Bel tijdens kantooruren met het speciale Harry Potternummer: 030 - 6927500.

Harry's Weeshuis decor voor griezelig diner
In het tot Harry's Weeshuis omgetoverde theatercafé wordt, vanaf 21 november, geheel in Harry Potterstijl, een angstaanjagend lekker driegangen diner geserveerd. Het diner kan besprenkeld worden met het nodige levenselixer. Een voorproefje:

Gerookte en gemarineerde peperduivel
met in gordeldiergal gedrenkte bezemstelen en kakkerlak crunchies Gerookte en gemarineerde zalm met zoetzure komkommer en roze pepertjes
**
Smekkie van laplanduil met karamelkevers, mandragora, duivelsstrik van mestbommen en een saus van flubberwurm
Rollade van kalkoen met zuidvruchten, spinazie en risotto van bospaddestoelen met een schuimige saus van morieljes
**
Sorteerhoed met een mousse van levenselixer en een saus van flossende flintmints
Tovenaarshoed gevuld met mangomousse en een frisse saus van bosbessen

Daarnaast verzorgt Figi ook nog: Harry Potter kinderpartijtjes op woensdagmiddag, een Avondje Harry Potter en voor bedrijven en verenigingen 'Harry Potters Magische Avond'.

Golden Tulip Figi
Golden Tulip Figi is een 4-sterren hotel- en congresaccommodatie met vier bioscoop- theater- en concertzalen. Figi bevindt zich in het centrum van Zeist, op loopafstand van Het Slot Zeist en het winkelcentrum van Zeist. Figi kent een jarenlange traditie in gastvrijheid en culinair genoegen.