Ingezonden persbericht


Leef je uit met MediaFace 4.0
Pakket maakt afdrukken foto op CD-label mogelijk

Vianen (Nederland), 20 november 2002- Fellowes/Neato introduceert vandaag MediaFace 4.0, een pakket voor het ontwerpen van CD- en DVD-labels en inlegvellen voor CD-hoesjes, dat tevens helpt bij het vinden van muziek op het internet.

Het maken van een eigen CD- of DVD-ontwerp wordt kinderspel met MediaFace 4.0. Met de vele links naar muzieksites op MediaFace 4.0, is het eenvoudig muziek te vinden op het internet. Vervolgens kan de gebuiker een selectie maken en die op een CD branden. Voor het ontwerp van een CD- of DVD-label kan gebruik gemaakt worden van een labelbeeldbank met meer dan vijfhonderd ontwerpen. De gebruiker kan kiezen uit vele kleuren, lettertypen, effecten en labels. Om het ontwerp er echt uit te laten springen, kunnen ingescande foto's of afbeeldingen aan het ontwerp worden toegevoegd. MediaFace 4.0, is ook te gebruiken voor het ontwerpen van het CD-hoesje. De software leest de titellijst van de CD of DVD en maakt er automatisch een inhoudsopgave van voor het inlegvel. Omdat MediaFace 4.0 een stap-voor-stap begeleiding heeft in het Windows-formaat, is de software eenvoudig te gebruiken.

Met de holografisch-blauwe centreermal kunnen de etiketten precies op de schijf geplaatst worden, en kan het opplakken van een label bijna niet mislukken. Zo hoeft een CD niet aangeraakt te worden en behoort het eraf peuteren van fout geplakte labels tot het verleden. Het maken van de inlegvellen voor de CD-hoesjes is net zo eenvoudig.

Prijs en beschikbaarheid
Het pakket bestaat uit de MediaFace 4.0 software, een centreermal om de etiketten precies op de schijf te plaatsen en 120 CD/DVD-labels. MediaFace 4.0 is het nieuwste product uit de Fellowes-productlijn met medialabelling-producten. De adviesverkoopprijs van MediaFace 4.0 is ¤ 29,95 (exclusief BTW).

De labels zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar voor ¤ 15,85 per 100 stuks (exclusief BTW). Inmiddels zijn er holografische labels, gouden en zilveren labels en voorbedrukte labels te koop. Voorbedrukte labels zijn vooral handig voor kantoormedewerkers die de software niet op hun systeem mogen plaatsen , maar toch bedrukte labels willen verzenden. Deze producten zijn verkrijgbaar bij PC-winkels, warenhuizen en kantoorboekhandels waaronder Vroom & Dreesmann, Dixons, Viking Direct en Office Centre.

Fellowes
Fellowes is een toonaangevende internationale leverancier van technologie-accessoires en kantoorapparatuur voor de organisatie van kantoor en huishouden en onderweg. De onderneming ontwerpt en fabriceert gemiddeld één nieuw product per dag en houdt daarmee gelijke tred met de technologische ontwikkelingen.

Het hoofdkantoor van Fellowes is gevestigd in (Itasca, Illinois) de Verenigde Staten, en het Europees hoofdkantoor in (Doncaster) het Verenigd Koninkrijk. Fellowes heeft daarnaast vestigingen in Australië, Nederland, Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan en Polen. Fellowes heeft 2000 medewerkers. De onderneming boekte in 2001 een omzet van meer dan 700 miljoen dollar.

---
Meer informatie voor de pers:

Lubbers & De Jong B.V.
Yvon Reitsma
t: 00 31 (20) 421 05 65
e: yvon@l-dj.nl

Fellowes Benelux
Eric Sevriens
t: 00 31 (347) 377 988
e: esevriens@fellowes.com

---