Ingezonden persbericht

Persbericht

Twee populaire UPS series van MGE UPS SYSTEMS behalen Windows XP Certificatie

MGE UPS SYSTEMS, maakt bekend dat twee series van haar UPSs de Microsoft Windows XP certificatie hebben verkregen. Het gaat om de Pulsar ellipse S die beveiliging biedt bij stroomuitval en -fluctuaties voor de desktop PC en de Pulsar Evolution die bestemd is voor Enterprise Networking toepassingen. Beide series voldeden aan de 'Hardware Quality Lab's compatibility test' van Microsoft waarmee ze het speciale logo mogen voeren en zijn opgenomen in de Microsoft's Hardware compatibility List (HCL) en de Windows catalogus. Het 'Designed for Windows' Logo geeft aan dat de producten voldoen aan de Microsoft's #8217 kwaliteit standaards.

"Sinds de start van het Microsoft Designed for Windows programma werken wij al nauw samen met Microsoft. Onze relaties die Microsoft's operating systemen gebru-ken verwachten betrouwbare, consistente plug-and-play oplossingen die de beschikbaarheid van hun IT-systemen verbetert", zegt Jean-Marc Emonet, Product Manager SOHO & Enterpise Networks van MGE.

"Onze Pulsar ellipse en Pulsar Evolution UPSs, samen met Personal Solution-Pac en een keuze aan MGE power management software voor zowel indivi-duele als kleine gebruikers, bieden onze klanten een hoog niveau aan beveiliging tegen stroomuitval". Solution-Pac for Windows XP geeft de gebruiker een real time overzicht van de kwaliteit van zijn stroomvoorziening en de mogelijkheid om automatische acties te initiëren in geval van stroomuitval, zoals het automatische afsluiten van applicaties en de PC of server. Dat gebeurt ook wanneer de back up batterij geen voldoende tijdelijke stroomtoevoer kan leveren of het afgeven van een bericht in geval van een elektriciteitsprobleem. Personal Solution-Pac kan gratis worden gedownload van: www.mgeups.com/download

MGE Solutions bieden een complete lijn van power management applicaties, zoals: Solution-Pac WAN, een netwerk georiënteerde power management suite voor grote enterprise networks, inclusief cross-platform compatibiliteit en UPS Web-Pac, een software suite voor Web-georiënteerd power management, inclusief SSL security en XML data format.

Over MGE UPS SYSTEMS
MGE UPS SYSTEMS is een wereldwijde leverancier van oplossingen voor de kwaliteit van de elektriciteitsvoorziening die ontworpen zijn om de beschikbaar-heid en productieve tijd van een voor de missie van het bedrijf essentiële applicatie of proces te verhogen. Van desktop PCs tot grote Data Centers en van telecommunicatiefaciliteiten tot fabrieken van halfgeleiders, de MGE UPS product- en serviceoplossingen worden in de hele wereld toegepast. Producten van MGE UPS SYSTEMS worden al meer dan 35 jaar door de grootste en meest veeleisende ondernemingen en organisaties in de wereld gekozen. MGE UPS SYSTEMS omvat 37 dochterondernemingen, 150 verkoop- en servicekantoren en -fabrieken in Europa, de Verenigde Staten en Azië, evenals twee R&D centra - in Grenoble, Frankrijk en Costa Mesa, Californië.

Waddinxveen, 21 november 2002

Contactpersoon bedrijf: Contactpersoon bureau:
Ronald Lagerberg Frank D.P.M. Lether MGE UPS Systemen Presstige Public Relations + 31 (0)182 - 64 65 55 + 31 (0)33 - 245 00 70

e-mail: ronald.lagerberg@mgeups.nl e-mail: info@presstige.nl