Gemeente Reimerswaal


Nieuws

DE LAATSTE BOOT 15 maart 2003

Kijk op Internet www.vaarwelpsd.nl
Samen met een werkgroep in Kloosterzande ontwikkelt de werkgroep Kruiningen een pro-gramma voor 15 maart 2003. Die zaterdag varen de PSD-boten voor de allerlaatste keer op de lijn Kruiningen-Perkpolder. Aan boord van de boten vinden er activiteiten plaats. Als dank aan de PSD en de PSD-ers, voor de jarenlange trouwe dienst. En als afscheid . Iedereen weet dat afscheid nemen meestal niet leuk is. Zeker niet van de Kruiningse boot.
Op 15 maart dus een laatste kans om met de boot mee te gaan, naar de overkant en terug. U zult er meer van horen!
Enkele muziekkorpsen en zanggroepen hebben zich al spontaan opgegeven. Maar ook sportieve activiteiten zouden aan boord kunnen, want er zijn twee rijdekken beschikbaar. Op 15 maart varen de boten alleen en uitsluitend voor voetgangers! Wilt u meedenken? Graag. Heeft u plannen, vertel het de werkgroep.

Estafette
De werkgroepen Reimerswaal en Kloosterzande werken natuurlijk intensief samen met de werkgroep van de lijn Vlissingen-Bresekens. Samen onder de naam Vaarwel PSD.
Eén van de ideeën is om een Zeeuwse estafette te houden langs de vier veerhavens.
Iedereen kan en mag meedoen met de estafette die op zaterdag 15 maart om tien uur vanuit Breskens start. Precies om vier uur moet Breskens weer bereikt worden. De Zeeuwse vlag wordt door de deelnemers doorgegeven. De trofee is een t-shirt waarin de estafette wordt gelopen of gereden. Op de voorkant de boot en op de achterj°kant de tekst "zaterdag 15 maart 2003".
De inschrijving staat open voor iedereen, jong of oud, valide of mindervalide. Hoe meer deelnemers hoe langer de route of hoe korter het af te leggen stukje. Elke deelnemer mag zich laten vergezellen door supporters.
Wie mogen meedoen?
Wandelaars, lopers, fietsers, brommers, verenigingen, clubs, skeelers, solex, ruiters, amazones, ringrijders, helicopters en zwemmers.
Infomatie en opgave bij:
Jules van Mulken
0117 - 371 500
Postbus 18
4515 ZG IJZENDIJKE

Contactadres werkgroep Kruiningen:
Bureau Voorlichting
Gemeentehuis
Johan van Velzen
Postbus 70, 4416 ZH Kruiningen
telefoon 0113 396 200
voorlichting@reimerswaal.nl

Bij voorbaat dank voor uw medewerking!

(Geplaatst op: 21-11-2002)