Provincie Utrecht

Persbericht

Ir. C.H. Paris nieuwe directeur dienst Ruimte en Groen provincie Utrecht

21-11-2002
Ir. C.H. Paris treedt per 1 maart 2003 in dienst bij de Provincie Utrecht. Als directeur van de dienst Ruimte en Groen (REG). C. Paris, is op dit moment nog directeur van de dienst Ruimtelijke Ordening en Wonen (ROW) van de gemeente Apeldoorn.

Corné Paris (48) is geboren in Utrecht en opgegroeid in Amersfoort. Voordat hij bij de gemeente Apeldoorn ging werken, heeft hij 13 jaar voor de gemeente Utrecht gewerkt in diverse managementfuncties, als laatste bij het Bestuur Regio Utrecht (BRU).
Op 1 januari 1995 kwam hij in dienst bij de gemeente Apeldoorn als directeur van de toenmalige dienst Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting (ROV), vanaf 1 januari 1998 de huidige dienst ROW. Vanuit die functie is hij één van de trekkers geweest van de grote reorganisatie (Apeldoorn 2000) binnen het gemeentelijk apparaat. Tevens is hij voorzitter van de managementgroep Stedendriehoek. Deze managementgroep is bezig met het ontwikkelen van een ruimtelijke ordeningsvisie en het opzetten van een organisatie voor de Stedendriehoek.

De dienst Ruimte en Groen van de Provincie Utrecht houdt zich bezig met het ontwikkelen van beleid op het gebied van de inrichting en het beheer van de fysieke ruimte.

Meer informatie: Maartje van Os, telefoon 030-258 31 95 of Maartje.van.Os@provincie-utrecht.nl