Ingezonden persbericht


Persbericht

Vinden.nl komt met snelle zoekmachine zonder reclame

Amsterdam 19 november 2002 Vinden.nl zal vandaag naast de vertrouwde versie ook een basic versie van de zoekmachine aanbieden aan haar bezoekers; Vinden.nl Basic.

Vinden.nl Basic maakt het mogelijk om nog sneller te zoeken op het web omdat de grafische elementen zijn weggelaten wat er voor zorgt dat de laadtijd afneemt. Daarnaast worden er geen banners en pop-ups getoond op Vinden.nl Basic.

Met deze basic-versie willen wij met name de ervaren internetgebruiker tegemoet komen die precies weet wat hij zoekt en dit snel wil vinden, zonder daarbij vertraagd te worden door advertenties , aldus Jan-Willem Tusveld, directeur van Vinden.nl.

Vinden.nl Basic is te vinden op http://basic.vinden.nl.

Over Vinden.nl
Vinden.nl is een meta-zoekmachine die optimale resultaten geeft, omdat het gebruik maakt van de beste resultaten van andere zoekmachines en deze combineert. Daarnaast biedt Vinden.nl op haar website diverse andere zoekfuncties om een zo compleet mogelijke Nederlandstalige zoekportal te creëren.

Vinden.nl maakt deel uit van Quote Media, uitgever van de tijdschriften ELLE, ELLE Wonen, ELLE Eten, Santé, Quote, Quote Finance, Emerce en diverse Quote gidsen. Daarnaast is Quote Media sinds 2000 gestart met E-commerce. Deze tak is gevestigd in Amsterdam-Osdorp.