Ingezonden persbericht

Hoge performance en nuttige opslag capaciteit van het 250 GB harddisk pakket nu wereldwijd te verkrijgen

Maxtor Corporation, wereldwijd marktleider op het gebied van hard disks drives en data storage oplossingen, introduceert een nieuwe ATA harddisk op de retailmarkt, die met 250 GB een ongeëvenaard hoge opslagcapaciteit binnen het bereik van consumenten en eindgebruikers brengt. De Maxtor 250GB harddisk toolkit biedt consumenten de mogelijkheid om hun PC's op te waarderen en hun systemen aan te passen aan de voortdurend toenemende opslageisen.
In elke toolkit zit een 5400RPM Maxtor drive, ontworpen voor opslag-intensieve applicaties zoals multimedia-producties, opslag van grote audio- en grafische bestanden, digitale foto's en MP3-bestanden.

De Maxtor 250GB harddisk toolkit biedt de volgende mogelijkheden: Maxtor Ultra ATA/133 interface ? tot 33% snellere piekdoorvoer dan ATA/100 Eenvoudige stapsgewijze installatie
Complete upgradekit met MaxBlast? installatiesoftware, installatiehandleiding, Ultra ATA/133-kabel en montageschroeven Maxtor Ultra ATA/133 PCI adapter meegeleverd om ATA/133-performance te realiseren

Hoeveel kan ik opslaan op een Maxtor 250GB harddisk? 250 GB capaciteit is goed voor:
380 interactieve games of
62.500 MP3-nummers van 4 minuten
250 uur gecomprimeerde digitale video of
250.000 digitale hoge resolutie foto's

"Met de Maxtor toolkit kunnen consumenten hun systemen eenvoudig upgraden met een 250 GB drive voor opslag van foto's, video's, games, muziek en veel meer," aldus Jean-Dominique Savelli, vice president Marketing Consumer Electronics Business, van Maxtor.

De Maxtor 250GB harddisk toolkit is verkrijgbaar bij goed gesorteerde winkelketens in Nederland en in België; AVNET Applied Computing, Actebis, Bell Microproducts, Ingram Micro TechData. De adviesprijs van de toolkit bedraagt ¤ 639,- (incl. BTW). Maxtor is ook gestart met de levering van de Maxtor 7200 RPM Ultra Series harddisk toolkit. Deze toolkit bevat een 8 MB cache drive en biedt een opslagcapaciteit van 80 tot 120 Gb., voor prijzen van respectievelijk ¤ 189,- en ¤ 299,- (incl. BTW).

Over Maxtor Corporation
Maxtor Corporation is één van 's werelds meest vooraanstaande leveranciers van oplossingen voor informatie-opslag. Het bedrijf voert een uitgebreid assortiment opslagproducten voor desktopcomputers, netwerksystemen, Intel-servers en consumenten-elektronica. Maxtor heeft een degelijke reputatie als marktleider opgebouwd door haar afnemers sinds jaar en dag hoogwaardige producten en ondersteuning te bieden. Meer informatie over Maxtor en haar producten is te vinden op www.maxtor.com. Het aandeel Maxtor staat genoteerd aan de New York Stock Exchange als MXO.



Ingezonden persbericht