Gemeente Delfzijl

Persbericht

20/11/2002
Aanbieding Visienota Brede School Delfzijl aan College

INFORMATIE

Op donderdag 21 november 2002 wordt door de Projectgroep Brede School Delfzijl de Visienota Brede School aangeboden aan het College van Burgemeesters en Wethouders van Delfzijl. Wethouder Onderwijs J. Huisman zal de Visienota in ontvangst nemen. Dit vindt plaats om 16.00 in de raadszaal van het gemeentehuis.
De Visienota is in opdracht van het College van B&W opgesteld door de Projectgroep Brede School. In de Projectgroep Brede School zijn vertegenwoordigd het Christelijk en Openbaar Onderwijs, de Stichting Kinderopvang Noord Groningen, De Stichting Samenwerkende Peuterspeelzalen Delfzijl, de Hulpverleningsdienst Groningen (HVD), de Stichting Welzijn Delfzijl, en de sectoren Onderwijs en Integraal Jeugdbeleid van de gemeente. De Projectgroep staat onder leiding van mevr. M.J. van Zonneveld van de OMD.
De Visienota is het startdocument van de Brede Schoolontwikkeling in Delfzijl. Na vaststelling door de Raad zal de tweede fase van de Brede Schoolontwikkeling van start gaan, waarbij de visie wordt uitgewerkt in werkgroepen Brede School Noord en Tuikwerd.