BT MPLS komt als beste uit de bus

Amsterdam, 21 november 2002 - BT MPLS (Multi-Protocol Label Switching) is uitgeroepen tot de beste IP VPN-dienst die in Nederland beschikbaar is. Dat blijkt uit een recent onderzoek van de Nederlandse vereniging BedrijfsTelecommunicatie Grootgebruikers (BTG). Daarin worden de aanbiedingen van de voornaamste leveranciers van communicatiediensten in Nederland geanalyseerd.

De analyse toont aan dat BT voor haar IP VPN-dienst (BT MPLS) de beste prijs/kwaliteitsverhouding biedt en plaatst het bedrijf op de eerste plaats voor zijn marktpositionering en strategie. Het onderzoek van BTG is gebaseerd op meerdere nationale en internationale casestudies, aangeleverd door de deelnemende telecombedrijven, alsook op de serviceomgeving.

Michel De Coster, country manager BT Ignite Benelux: "De kwaliteit van onze diensten aan bedrijfsklanten en de kwaliteit van onze antwoorden op het RFI (request for information) van BTG zijn door deze studie erkend. Dit is het resultaat van de gedrevenheid van onze teams om kwalitatief hoogwaardige producten te ontwikkelen en een betrouwbare roll-out te garanderen, zowel lokaal als internationaal."

BT biedt haar klanten hoogwaardige nationale en internationale datadiensten, met inbegrip van applicaties en andere geavanceerde producten op IP-basis. De netwerkoplossingen van BT voldoen aan de behoeften van bedrijven: aansluitingen met grote bandbreedte, beheerde WAN-oplossingen en Virtual Private Network-diensten.

BT MPLS biedt Europese bedrijven in Nederland een soepele, veilige, schaalbare en rendabele internationale IP VPN-dienst om geografisch verspreide kantoren met elkaar te verbinden in 47 landen over de hele wereld. Deze dienst, die 186 steden in Europa verbindt, wordt geleverd als een eenvoudige en volledig beheerde dataoplossing die bedrijven in staat stelt zich te concentreren op hun kernactiviteiten in plaats van tijd te verliezen met het beheren van hun netwerken.