Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 21-11-2002 Persbericht district Den Bosch

GESTOLEN KENTEKENPLATEN, `s-Hertogenbosch

In de nacht van woensdag op donderdag zijn twee mannen in de leeftijd van 33 en 22 jaar uit Kerkdriel, op de Weidonklaan in `s-Hertogenbosch aangehouden. Surveillerende agenten controleerden de auto waarin de mannen zaten en troffen hierbij inbrekersgereedschap en een autoradio aan. Tevens bleken de kentekenplaten van een ander voertuig afkomstig te zijn. De mannen zijn aangehouden op verdenking van heling en diefstal.

ONGELDIG RIJBEWIJS, `s-Hertogenbosch

Woensdagmiddag heeft de politie op de Onderwijsboulevard in `s-Hertogenbosch een 30-jarige man uit `s-Hertogenbosch aangehouden voor het rijden zonder geldig rijbewijs. Het rijbewijs van de man was eerder ongeldig verklaard.

BEDRIJFSINBRAAK, `s-Hertogenbosch

Woensdag is er ingebroken bij een bedrijf aan de Pettelaarpark in `s-Hertogenbosch. Er werd een flatscreen monitor van het merk Eizo weggenomen.

Woensdagnacht tussen 23.00u en 03.45u is er ingebroken in een bedrijf aan de Uilenwaard in `s-Hertogenbosch. Er werden vier kopieerapparaten van het merk Nashuatec weggenomen en een trailer met daarop een waterscooter.