Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 21-11-2002 2e Persbericht van donderdag 21 november 2002

Berichten uit de regio

Eindhoven: Aanhouding na diefstal
Woensdagmiddag om 14.10 uur is op de Deken van Somerenstraat een 32-jarige inwoner van Eindhoven aangehouden. De man wordt ervan verdacht op maandag 28 oktober uit een woning aan de Venstraat een cd speler te hebben weggenomen. Hij is voor onderzoek ingesloten en inverzekering gesteld.

Eindhoven: Aanranding
Op de Dommelstraat is donderdagmorgen omstreeks 07.30 uur een 43-jarige Eindhovense aangerand door een nette, getinte man, lengte
1,75 1,80 cm, slank postuur, 25 a 30 jaar oud, gekleed in een normale broek en heupjasje. De dader pakte het slachtoffer van achter vast en betastte haar. Hierna liep hij weg de Dommelstraat in. De politie stelt een onderzoek in.

Son: Snelheidscontrole
Vanmorgen is er van 10.44 uur tot 12.55 uur op snelheid gecontroleerd. Van de 1333 gecontroleerde voertuigen reden er 172 harder dan de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 88 km/u.

Someren: Inbraak
In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken bij een bedrijf aan de Boerenkamplaan in Someren. Het slot van de achterdeur werd opengebroken. De dader heeft elektrisch handgereedschap, een verrijdbare airco, een digitale camera en een laptop gestolen.

Elsendorp: Aanhanger met bloemen gestolen.
In de nacht van woensdag donderdag is in Elsendorp, bij een bedrijf aan de Elsendorpseweg, een aanhanger geladen met snijbloemen gestolen. De poort voor het bedrijf werd opengebroken en ook een poort van de ruimte waar de aanhangwagen stond werd opengebroken. De aanhanger van het merk A Tech,was geladen met snijbloemen die een waarde hebben van ongeveer 500 euro.

Someren: Vlees uit diepvries gestolen
Inbrekers hebben bij een inbraak in een woning aan het Vaartje in Someren voor 250 euro vlees uit de diepvries gestolen. Ze namen bovendien een jas van de bewoonster mee. De inbraak vond plaats in de nacht van woensdag op donderdag. De inbrekers kwamen binnen door het slot van de achterdeur open te breken.

Helmond: Snelheidscontroles
Op de Burg van Houtlaan is vanmorgen tussen 8.57 uur en 12.00 uur een snelheidscontrole gehouden. 45 van de 764 gecontroleerde voertuigen reden er harder dan 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 84 km/u. Van 13.29 uur tot 15.15 uur is er gecontroleerd op de Molenstraat. 17 van de 491 gecontroleerde voertuigen reden harder dan 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 71 km/u.