Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

MINISTERIE VWS
http://minvws.nl

RIVM: Persuitnodiging voor donderdag 21 november

Attentie: Uitnodiging, niet bestemd voor publicatie Deze uitnodiging gaat uit onder verantwoordelijkheid van RIVM

Presentatie Volksgezondheid Toekomst Verkenning 2002

Op donderdag 21 november 2002 wordt de Volksgezondheid Toekomst Verkenning 2002 van het RIVM aangeboden aan de wnd. minster van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, mr. A.J. De Geus.

De persbijeenkomst vindt plaats in zaal B 415 BC van het ministerie van VWS, Parnassusplein 5 in Den Haag. Hierbij nodig ik u van harte uit aanwezig te zijn. Wanneer u van plan bent te komen, zou het RIVM dit graag willen weten. U kunt zich opgeven via info@rivm.nl of telefonisch via 030-274 40 49.

Programma persbijeenkomst

12.00 uur Ontvangst en gelegenheid tot inzien Volksgezondheid Toekomst Verkenning.

12.30 uur Presentatie Volksgezondheid Toekomst Verkenning 2002 door dr. J.A.M. van Oers, hoofd Centrum Volksgezondheid Toekomstverkenningen RIVM.

12.40 uur Aanbieding Volksgezondheid Toekomst Verkenning 2002 aan waarnemend minster van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, mr. A.J. De Geus door dr. Ruwaard, directeur Volksgezondheid RIVM. Gevolgd door reactie van de heer De Geus

12.50 uur Gelegenheid voor vragen en interviews.

13.00 uur Einde bijeenkomst.

De Volksgezondheid Toekomst Verkenning verschijnt elke vier jaar en bevat actuele informatie over volksgezondheid, preventie en zorg in Nederland. Deze informatie is van belang voor het ministerie van VWS, lokale overheden en de verschillende partijen in het zorgveld.

Vanaf 14 november is de samenvatting van het rapport onder embargo beschikbaar. Wanneer u hierin geĂŻnteresseerd bent, kunt u de bijgevoegde geheimhoudingsverklaring invullen en faxen naar de afdeling Communicatie van het RIVM (fax: 030-2744471).

Met vriendelijke groet,

Wilbert Ransz
plv hoofd Communicatie RIVM

20 nov 02 14:53