Ingezonden persbericht

Dimension Data benoemt Simon Blitz tot Manager Customer Interactive Solutions

Barneveld, 21 november 2002 - Dimension Data, leverancier van netwerkinfrastructuur- en IP-oplossingen, stelt Simon Blitz per 1 december 2002 aan als Manager Customer Interactive Solutions Nederland. Blitz geeft in deze functie leiding aan de afdeling binnen Dimension Data waar alle contactcenteractiviteiten gecentraliseerd zijn. CIS biedt zowel oplossingsgerichte implementaties, collaborative, analytische en operationele CRM, multi-channel en multi-site integratie en channel selfservice-ontwikkelingen.

Voordat Blitz bij Dimension Data in dienst komt, heeft hij ruim vier jaar ervaring opgedaan als senior consultant bij Tote-m Business Architects. Hier heeft Blitz zichzelf gespecialiseerd in Customer Care-oplossingen.

John van de Velden, algemeen directeur van Dimension Data Nederland, zegt over de benoeming: "Klanten zijn steeds meer op zoek naar een end-to-end oplossing voor hun klantinteractie. Onze kernexpertises liggen op dat vlak: infrastructuur- en netwerkoplossingen op basis van internettechnologie. CIS levert de oplossingen die op die solide basis zorgen voor een optimaal klantcontact. Met de aanstelling van Blitz willen we ons aanbod op dat terrein verder professionaliseren."

Dimension Data Customer Interactive Solutions
Dimension Data Customer Interactive Solutions (CIS) biedt bedrijven oplossingen om de interactie met hun klanten te verbeteren via alle communicatiekanalen. Deze oplossingen ondersteunen ondernemingen bij het behoud van klanten en vergroten de waarde van het klantenbestand. Tegelijkertijd neemt het niveau van customer service en de productiviteit toe en stijgt de omzet.

###

Over Dimension Data
Dimension Data Holding plc. (LSE: DDT) is wereldwijd leverancier van technologische diensten en gespecialiseerd in IT-oplossingen waarmee ondernemingen naadloos over applicatienetwerken kunnen opereren. Applicatienetwerken brengen twee voorheen gescheiden IT-werelden samen: applicatie-integratie en netwerkinfrastructuur.

De Dimension Data Group combineert expertise op het vlak van netwerken met applicatie-integratie en wereldwijde managed services-faciliteiten. Daarmee levert Dimension Data de IT-oplossingen om apparaten, informatie, applicaties, bedrijfsprocessen, mensen en organisaties met elkaar te verbinden. Dimension Data is opgericht in 1983 en behaalde in 2001 een omzet van $2,5 miljard. Het bedrijf is met meer dan 9.500 medewerkers actief in ruim 30 landen.

Noot voor de redactie,