Socialistische Partij

Agnes Kant Donderdag 21 november 2002 - Nederland 3 19.25 uur, Agnes Kant is te gast in het VARA-programma 'Barend en Witteman' over het succes van de SP.
Vrijdag 22 november 2002 - Leeuwarden
14.00 uur, kandidaat-Kamerlid Alejandra Slutzky voert actie tegen clusterbommen samen met ROOD, jongeren in de SP, bij het ABN-gebouw aan de Willemskade in Leeuwarden. Meer informatie: Misdadig dom: de ABN-AMRO Clusterbom!

---

Zondag 24 november 2002 - Maastricht
13.00 uur, kandidaat-Kamerlid Alejandra Slutzky houdt een lezing over de crisis in Argentinie en de zelforganisaties van jongeren in Argentinie tijdens het International Tango & Argentine Culture Festival in Maastricht. Meer informatie: Tango Abrazo
---

Zondag 24 november 2002 - Amsterdam
18.00 uur, kandidaat-Kamerlid Alejandra Slutzky interviewt de regisseur van de documentaire 'H.I.J.O.S. EL ALMA EN DOS' tijdens het IDFA-festival . De documentaire gaat over kinderen van Argentijnen die tijdens de dictatuur zijn vermoord, die nooit proberen veroordeelde militairen ter verantwoording te roepen. Plaats: 'De Balie' in Amsterdam. Meer informatie: H.I.J.O.S.

---

Maandag 25 november 2002 - Ede
11.30-12.15 uur, kandidaat-Kamerlid Rosita van Gijlswijk neemt deel aan een debat over de bezuinigingen op de gesubsidieerde banen. Dit debat met als titel 'De toekomst van het arbeidsmarktbeleid' wordt georganiseerd door de VNG in opdracht van de Landelijke Vereniging van uitvoeringsorganen wet Inschakeling Werkzoekenden (LIW). Andere deelnemers: CDA-Kamerlid Gerda verburg en PvdA-Kamerlid Jet Bussemaker. Meer informatie: Luuk de Vries

---

Agnes Kant Maandag 02 december 2002 - RTL5
12.00 uur, Agnes Kant is te gast bij 'RTL Z De Lunchtafel' over de economische onderbouwing van het SP-verkiezingsprogramma.
---

Ali Lazrak Zondag 08 december 2002 - Amersfoort 15.30 uur, Ali Lazrak spreekt over integratie tijdens het politiek cafe in Cafe 'De Rooie Cent' in Amersfoort.

---