Mojo Concerts

De wereldvermaarde Zweedse popgroep ROXETTE is dit jaar de headliner van de Night of the Proms. Bandleden Marie Fredriksson en Per Gessle zullen tijdens het grote feest van klassiek en pop hun grootste hits vertolken onder begeleiding van het symfonieorkest IL NOVECENTO. Met de Duits-Amerikaanse jonge twintiger DAVID GARRETT staat de viool extra in de schijnwerpers. Het koor FINE FLEUR is eveneens van de partij. De tien concerten die van 21 november tot en met 3 december gepland staan in Ahoy' Rotterdam zullen in goede banen worden geleid door presentator CARL HUYBRECHTS en 'maestro' ROBERT GROSLOT.

Het wordt moeilijk kiezen uit de overvloed van wereldhits van ROXETTE. De band stootte sinds zijn doorbraak op het eind van de jaren tachtig met tientallen popsingles door naar de top van de hitparades. Wereldhits waren o.m. "The Look", "Dressed For Success", "Listen To Your Heart", "It Must Have Been Love", "Joyride", "How Do You Do!", "Sleeping In My Car", "Run To You", "Crash! Boom! Bang!" en "Wish I Could Fly". Zestien jaar na de oprichting van de band kan Roxette indrukwekkende verkoopcijfers voorleggen (meer dan 40 miljoen albums en 15 miljoen singles gingen over de toonbank) en terugblikken op uiterst succesvolle wereldtournees.

De onderhandelingen met twee andere popartiesten verlopen vlot. Verwacht wordt dan ook dat over enkele weken het volledige programma van Night of the Proms 2002 bekend kan worden gemaakt.

De Night of the Proms 2002 in Ahoy' Rotterdam vindt plaats van donderdag 21 t/m zondag 24 november, van woensdag 27 t/m zaterdag 30 november en (uitverkocht:) op maandag 2 en dinsdag 3 december. Aanvang concerten om 20.00 uur. Kaarten van 20,00 tot 40,00 euro (exclusief service- en verzendingskosten) zijn nu al verkrijgbaar bij TELE TICKET SERVICE 0900-45.000.45. Zaterdag 27 april start de kaartverkoop door Ticket Service via de grotere postkantoren en VVV's, de GWK's, 0900-300.1250, http://www.ticketservice.nl, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.