Mojo Concerts

De kaartverkoop voor de Night of the Proms in Ahoy' Rotterdam loopt dit jaar sneller dan ooit: voor de komende editie zijn momenteel al bijna 100.000 kaarten verkocht. Omdat het aantal beschikbare plaatsen met de dag slinkt maar de vraag naar kaarten blijft toenemen, hebben de organisatoren besloten om twee concertdata toe te voegen. Ook op dinsdag 26 november en zondag 1 december kan het grote feest van klassiek en pop worden bijgewoond.

Niet alleen de unieke en aanstekelijke combinatie van klassiek en pop, maar ook de onnavolgbare sfeer die keer op keer bij elk concert wordt gecreëerd, zorgden ervoor dat de Night of the Proms uitgroeide tot het populairste muziekevenement in Nederland. Net als vorig jaar worden opnieuw concerten toegevoegd om aan de vraag naar kaarten te kunnen voldoen. Met de extra concerten op 26 november en 1 december komt het aantal shows in Rotterdam nu op twaalf.

Ook nu wordt de ontmoeting van klassiek en pop in Ahoy' Rotterdam een feest om naar uit te kijken. Daarvoor tekenen de wereldberoemde Zweedse popgroep Roxette, The Pointer Sisters, onze wereldster van eigen bodem Marco Borsato, de jonge violist David Garrett, Petra Berger, John "Music" Miles en zijn Electric Band en presentator Carl Huybrechts. Uiteraard zijn ook dé sterren van elk Night of the Proms-concert weer van de partij: het symfonieorkest Il Novecento onder leiding van Robert Groslot en het koor Fine Fleur.

Reserveer snel! En overtuig je vrienden, collega's of familieleden dat ook zij dit evenement niet mogen missen. Eén raad: late beslissers kunnen maar beter niet te lang wachten met het reserveren van plaatsen, want verwacht wordt dat ook de kaarten voor de twee extra concerten snel weg zullen gaan.

Night of the Proms 2002
Ahoy' Rotterdam
Van donderdag 21 t/m zondag 24 november en van dinsdag 26 november t/m zondag 1 december en maandag 2 december (uitverkocht) en dinsdag 3 (uitverkocht) december.
Aanvang: 20.00 uur. Toegangsprijzen van ¤ 22,50 tot ¤ 40,00 (exclusief service- en portokosten). Kaartverkoop via Tele Ticket Service 0900-45.000.45 (45 cpm) of bij Ticket Service via de grotere postkantoren en VVV's, de GWK's, 0900-300.1250 (45 cpm), www.ticketservice.nl, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.

Meer informatie: www.notp.com.