EVD

IT-Matchmaking bijeenkomst te Osnabrück, 21 november 2002
---

Dit jaar wordt de tweede IT Business Platform Nederland - Noord-Duitsland georganiseerd. Deze matchmaking bijeenkomst zal op 21 november 2002 in Osnabrück (Nedersaksen) plaatsvinden

Heeft u interesse in de matchmaking bijeenkomst, dan kunt u zich als belangstellende aanmelden. Sluitingsdatum is 16 september 2002.

IT Business Platform Nederland - Noord-Duitsland Vorig jaar namen ongeveer 60 bedrijven uit zowel Nederland als Noord-Duitsland deel aan het evenement. De bijeenkomst richt zich op kleine en middelgrote ICT-bedrijven in Nederland en Noord-Duitsland. Het IT Business Platform is interessant voor bedrijven die op zoek zijn naar een verkoopkanaal in Noord-Duitsland of een Noord-Duitse partner op het gebied van software-ontwikkeling, of overwegen een joint venture te starten.

Matchmaking
Ter gelegenheid van deze bijeenkomst geven wij een speciale catalogus uit. De bedrijven presenteren zich hierin met een bedrijfsprofiel. Ook zullen wij een groot aantal Noord-Duitse ICT-bedrijven benaderen, die wij dezelfde mogelijkheid bieden.
Vervolgens verspreiden wij deze catalogus onder ICT-bedrijven in zowel Nederland als Noord-Duitsland. Op basis van deze bedrijfsprofielen wordt bepaald met welk bedrijf zij in contact willen treden. Op 21 november 2002 vindt de ontmoeting plaats in een persoonlijk gesprek.

De internetsite
Meer informatie over het IT Business Platform Nederland - Noord-Duitsland in Osnabrück en de bijeenkomst van vorig jaar vindt u op www.it-nord-nl.com.

Kosten
Deelname aan het IT Business Platform Nederland - Noord-Duitsland is geheel kosteloos. Dit geldt ook voor de vermelding in de catalogus en op internet. Reis- en eventuele verblijfskosten komen voor eigen rekening.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze handelscontactbijeenkomst kunt u contact opnemen met:

* Consulaat-generaal te Hamburg
Gerlinde Fenske
Tel: (+49) 40 450 350 73
E-mail handel@hollandinhamburg.de

Voor nadere informatie over Duitsland kunt u contact opnemen met onze regio-informatiemanager voor Duitsland:

* Selma Blank
Tel: 070 - 778 8935
E-mail: duitsland@info.evd.nl

Duitsland