Provincie Overijssel

Open huis infocentrum N348

Op zaterdag 23 november is er een Open Dag voor de N 348 bij de locatie van het Infocentrum aan de Oerdijk. Bewoners en belangstellenden zijn tussen 11.00 uur en 15.00 uur van harte welkom voor informatie en een gesprekje met deskundigen. Er is koffie en tussen de middag erwtensoep.

In oktober heeft de provincie Overijssel een aantal kantoorunits geplaatst bij de Oerdijk (Cröddenbrug) met daarin een directieverblijf, maar ook een N 348 Infocentrum. Momenteel wordt het Infocentrum ingericht.

De aanleg van de vernieuwde N 348 is inmiddels in volle gang. Dit jaar nog zal de eerste fase van het werk worden afgerond; het deel tussen de Holterweg en de Oerdijk zal naar verwachting in december gereed zijn. In januari 2003 gaat de aanleg van De Knoop van start, waarna in september van dat jaar de tweede fase kan beginnen.

Afsluiting fietspad: in week 47 is het fietspad langs het Overijssels Kanaal tijdelijk afgesloten in verband met werkzaamheden door het waterschap Groot Salland. De afsluiting zal ongeveer vier dagen duren.

Bron: Geke Mateboer, 038 425 1358


© 11-11-2002 Provincie Overijssel