Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 21-11-2002

Televisie
KEYL
Uitzending zaterdag 23 november
Nederland 1 - 21.00 uur


Albert verlinde en loïs lane bij keyl

In de uitzending van KEYL van zaterdag 23 november is showbizzjournalist Albert Verlinde te gast. Zij praat met hem onder meer over zijn succesvolle theaterproductiebureau en RTL Boulevard dat hij samen met Beau van Erven Dorens presenteert.

Verder discussieert Catherine met Turkse, Marokkaanse en Antilliaanse jongeren over criminaliteit. In de media wordt veel geschreven en gezegd over criminaliteit onder allochtone jongeren. Er wordt voortdurend onderzoek gedaan en er is een aantal oplossingen bedacht. Zoals heropvoedingskampen, het spreiden van allochtonen in wijken en een opvoedcursus voor de ouders. Maar wat vinden de jongeren hier eigenlijk zelf van?

Catherine praat met twee vrouwen die mishandeld werden door hun partner. Vorig jaar hebben zich ruim 32.000 vrouwen gemeld bij opvangcentra. Op donderdag 5 december wordt in de Tweede Kamer gesproken over een nieuwe aanpak. Is het wellicht verstandig om de geweldplegers uit huis te laten zetten in plaats van dat het slachtoffer nu het huis uit moet vluchten?

Voor de muzikale noot zorgt Loïs Lane die de nieuwe single 'When I'm with you' komt zingen.

In de rubriek Hollands Glorie vertelt Tatjana over haar ervaringen met Nederland en Nederlanders.

Voor meer informatie: www.tros.nl/keyl



Ingezonden persbericht