Psycho-medisch centrum Parnassia

Persbericht
---

Den Haag, 11 november 2002

Parnassia organiseert een banenmarkt op zaterdag 23 november

Werken bij Parnassia is zo gek nog niet!

Parnassia psycho-medisch centrum, de instelling voor geestelijke gezondheidszorg, verslavingszorg en verpleeghuiszorg organiseert op zaterdag 23 november 2002 van 10.00 tot 16.00 uur een banenmarkt op ons terrein aan de Albardastraat 100 in Den Haag. Geïnteresseerden kunnen informatie verkrijgen en direct solliciteren op beschikbare vacatures of zich oriënteren op opleidingsmogelijkheden en stageplaatsen.

Banenmarkt
De verschillende zorgcircuits van Parnassia presenteren zich in stands op deze banenmarkt met foldermateriaal, video's, presentaties en persoonlijke gesprekken. Er is een schat aan informatie over allerlei vormen van zorg voor mensen die een baan, een stage, een opleiding of vrijwilligerswerk zoeken in de psychiatrie, verslavingszorg of verpleeghuiszorg. Tevens zijn er stands waar men alle informatie kan verkrijgen over het pakket (secundaire) arbeidsvoorwaarden van Parnassia en de mogelijkheid tot flexwerken. Ook als men gewoon wat meer wil weten over Parnassia en de geestelijke gezondheidszorg is men van harte welkom een kijkje te komen nemen.

Direct solliciteren
Geïnteresseerden wordt de mogelijkheid geboden direct te solliciteren op openstaande vacatures. Het betreft banen voor onder andere verpleegkundigen, verzorgenden, verpleeghulpen, sociaal pedagogisch hulpverleners, psychiaters en artsen. Naast professionals in de zorg, is er een grote behoefte aan administratieve en secretariële medewerkers.

Stage en opleiding
Parnassia vindt het belangrijk dat leerlingen worden opgeleid tot goede beroepskrachten en biedt daarom stageplaatsen aan voor alle verplegende en verzorgende, opleidingen niveau 2 t/m 5, pedagogische en agogische opleiding op mbo- en hbo-niveau, maatschappelijke dienstverlening, geestelijke verzorging, research en promotie bij Parnassia Research Centrum en nog veel meer. Voor alle opleidingen die een combinatie kennen van werken & leren op het gebied van helpende (niveau 2), verzorgende (niveau 3) en verpleegkundige (niveau 4 & 5) kent Parnassia mogelijkheden. Werken en leren tegelijk en een salaris verdienen.

Bereikbaarheid
Parnassia is bereikbaar met het openbaar vervoer (tram 2 richting Kraayenstein vanaf het centraal station, uitstappen halte walnootstraat. Of vanaf Hollands Spoor tram 12 richting Duindorp en overstappen bij halte Loosduinseweg op tram 2, uitstappen halte walnootstraat). Kinderen zijn welkom, ook de kleintjes. Voor hen worden kleurplaten uitgedeeld. Het geheel wordt opgevrolijkt door pianospel op onze vleugel en men kan genieten van een lekker hapje en drankje.

Meer informatie
Neem contact op met ons informatiecentrum via telefoonnummer (070) 391 7979 of e-mail informatiecentrum@parnassia.nl.


---


Noot voor de redactie,