Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 19-11-2002

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 23 november
Radio 2 - 16.00 uur

MARCO BORSATO LIVE BIJ TROS MUZIEKCAFÉ

Zaterdagmiddag 23 november presenteert Hadassah de Boer een nieuwe aflevering van TROS MUZIEKCAFÉ op Radio 2. In het twee uur durende live-programma ontvangt ze diverse muzikale gasten. Deze week transformeert TROS MUZIEKCAFÉ even tot een Amsterdams Broadway. Simone Kleinsma en Stanley Burleson schitteren momenteel samen met Pia Douwes in het dansspektakel 'Fosse'. Simone en Stanley vertellen Hadassah over deze muzikale hommage aan de legendarische choreograaf Bob Fosse en ze zingen een aantal stukken uit de voorstelling.

Marco Borsato zong begin dit jaar voor prins Willem-Alexander en prinses Máxima in de Amsterdam ArenA en hij slaagde er weer in de Rotterdamse Kuip drie keer uitverkocht te krijgen. Zaterdag maakt Marco Borsato tijd vrij om te komen zingen in TROS MUZIEKCAFÉ en praat hij bij met Hadassah.

Big Brother-liefhebbers horen het stemgeluid van Judith dagelijks voorbij-komen, want zij zingt namelijk de titelsong van het real-life programma. Judith is vooral bekend van haar grote hit 'You'. Dat Judith ook kan bogen op een uitstekende live-reputatie is zaterdag in TROS MUZIEKCAFÉ te horen.

De term 'Limbo-pop' is zeker van toepassing op het Limburgse gezelschap Schintaler. Ze draaien hun hand niet om voor polka's, ballads en rock en produceren zo een geheel eigen geluid. Momenteel is Schintaler op de radio veel te horen met hun huidige single 'Acht punt drie'. Alle reden om bij TROS MUZIEKCAFÉ live te komen spelen.

TROS MUZIEKCAFÉ komt elke zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur vanuit Studio De Plantage in Amsterdam (naast Artis) en wordt uitgezonden op Radio 2. Publiek is van harte welkom de uitzending (gratis) bij te wonen. Meer informatie is ook te vinden via de website www.tros.nl.