Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 20-11-2002

Televisie
HANS LIBERG VANUIT CARRÉ
Uitzending zaterdag 23 november
Nederland 2 - 20.00 uur

HANS LIBERG MET NIEUWE SHOW BIJ DE TROS

Zaterdag 23 november a.s. wordt de theatershow Nieuwe Show van Hans Liberg voor het eerst in ons land op televisie uitgezonden: HANS LIBERG VANUIT CARRÉ. Liberg staat garant voor entertainment van uitzonderlijk hoog niveau, waarin fijnzinnige humor en grootse muzikaliteit elkaar in evenwicht houden. In het programma HANS LIBERG VANUIT CARRÉ betrekt hij het publiek voortdurend bij de voorstelling die voor een groot deel op improvisatie is gebaseerd.

Emmy Award winnaar Hans Liberg heeft dit theaterstuk de afgelopen vier jaar zo'n 650 keer met veel succes gespeeld in binnen- en buitenland. In Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk is de Duitse versie "Neue Show" - opgenomen in de Musikhalle te Duitsland - al verscheidene malen op televisie geweest. "Een show", aldus Hans Liberg, "vol energie en grote muzikaliteit, met een zeer hoog lachgehalte."

De pers was lovend over het theaterprogramma van Liberg: "... Liberg die zijn grote voorbeeld Victor Borge inmiddels voorbij is..." (De Volkskrant) "... Meer dan ooit weet hij alert te reageren, met superieur gemak en een vanzelfsprekend overwicht..." (NRC) "... Een welbestede, intelligent gevulde, ontspannen avond, boordevol grappen..." (De Telegraaf) "... Liberg's Nieuwe Show is inderdaad in meerdere opzichten een verrassend nieuwe show…" (TROUW).