FloraHolland, v/h Bloemenveiling Holland



* Nederlandse Kampioenschappen Intern Transport (NKIT) Bleiswijk (20-11-02)

---

Nederlandse Kampioenschappen Intern Transport (NKIT) Bleiswijk (20-11-02)

Bleiswijk- De zevende editie van het Nederlands Kampioenschap Intern Transport (NKIT) staat voor de deur. Dit spectaculaire heftruckkampioenschap wordt gehouden op zaterdag 23 november in de distributiehal van FloraHolland vestiging Bleiswijk. Vakbekwame heftruckchauffeurs strijden deze dag om te bepalen wie zich de beste chauffeur van Nederland mag noemen.

Het NKIT wordt jaarlijks georganiseerd door het vakblad Transport + Opslag en het EVL (Examenbureau Vervoer & Logistiek).

Ook dit jaar zullen uit alle windstreken de beste heftruckchauffeurs samenkomen om te strijden om de felbegeerde nationale titel. De heftruckchauffeurs moeten op diverse parcoursen aantonen dat ze behendig, effectief en veilig kunnen werken met de heftruck. Behalve de parcoursen voor de heftruck zal er ook een onderdeel met een elektrische pallettruck zijn.

FloraHolland is een van de sponsoren van het evenement en zal op de dag zelf met een stand in de hal zijn vertegenwoordigd om geïnteresseerde bezoekers te informeren over de werkmogelijkheden bij FloraHolland. Ook stellen we de bezoekers in de gelegenheid om onder begeleiding een behendigheidstoets af te leggen op een van onze eigen electrotrucks.

Geïnteresseerden kunnen de kampioenschappen op 23 november a.s. bijwonen in de distributiehal van vestiging Bleiswijk. Vanaf 08:00 uur zijn belangstellenden welkom en het evenement duurt tot 17:00 uur.