Fontys


donderdag 21 november 2002

Open dag bij Fontys Rockacademie
De Open dag van Fontys Rockacademie vindt dit jaar plaats op zaterdag 23 november. Van 10.00 tot 15.30 uur kan iedereen een kijkje komen nemen in de keuken van de enige hbo-opleiding in Nederland die zich volledig richt op popmuziek. Op twee locaties in Tilburg - in popcentrum 013 en in het Rockacademiegebouw aan de Hoevenseweg kan er informatie worden ingewonnen over de studie en gekeken worden naar diverse demonstraties en optredens van studenten.

Belangstellenden hebben volop de mogelijkheid vragen te stellen aan studenten en docenten. Docenten zijn aanwezig om informatie te verstrekken in de vorm van presentaties en workshops. Bijzonder is de mogelijkheid om mee te doen aan jamsessies met studenten. Daarnaast is er ook het studentenspreekuur, waarbij scholieren vragen kunnen stellen aan studenten van Fontys Rockacademie.

Voor vervoer tussen het gebouw van de Rockacademie en popcentrum 013 wordt gezorgd, er rijdt de hele dag een pendelbus tussen de twee locaties.

Uitgebreide informatie over het programma is te vinden op www.rockacademie.nl.

Fontys Rockacademie is gevestigd in Tilburg en biedt 4-jarige hbo-opleidingen aan voor (pop)muzikanten met afstudeerrichtingen op het gebied van Performing, Techniek, Ondernemerschap en Docentschap. De Rockacademie bestaat sinds september 1999 en heeft momenteel 150 studenten.