DEGEMEENTEN.NL

Gemeenten besparen miljoenen euro's in personeelsweving

WWW.DEGEMEENTEN.NL DE VACATURESITE VOOR GEMEENTEBANEN

Er wordt al enige jaren gebruik gemaakt van het internet om vacatures bekend te maken. Voor de sollicitant is het internet een eenvoudige manier om zich te orienteren op en te zoeken naar een geschikte baan bij de overheid.
In steeds meer gevallen wordt het mogelijk om online te solliciteren, waarbij doelgericht en efficient te werk wordt gegaan. Doordat vraag en aanbod elkaar op deze wijze treffen, worden steeds meer vacatures vervuld middels het internet.
Sinds augustus 2002 van dit jaar is er een speciale webpagina,waar alléén vacatures van de Nederlandse gemeenten gepubliceerd kunnen worden.

Vacatures kunnen binnen enkele seconden op de site worden geplaatst. Men kan direct reageren op de betreffende vacature. Het bereik van de doelgroep is via internet veel groter dan bijvoorbeeld een specialistisch vakblad.
Degemeenten.nl probeert bovendien met campagnes en ludieke stunts de site onder de aandacht van het grote publiek te brengen. Daarbij denkt degemeenten.nl niet alleen aan het bestaande ambtenarencorps maar met name ook aan pas afgestudeerden en aan doelgroepen die affiniteit hebben met de gemeentelijke overheid .
Met een speciale site voor alléén vacatures bij gemeenten wordt getracht in een behoefte te voorzien. Inmiddels hebben al vele gemeenten gebruik gemaakt van de diensten van deze pagina om er hun leemten in het personeel mee aan te geven.
Degemeenten.nl heeft overigens het laagste advertentie tarief van Nederland, dit komt omdat men bij deze organisatie tegen kostprijs werkt.
Saillant detail is dat als men een vacature plaatst op www.degemeenten.nl deze per direct op meer dan 40 dochterpaginas is te zien.

23 nov 02 14:55