Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 23-11-2002 2e persbericht van zaterdag 23 november 2002

Berichten uit de regio

Eindhoven: Jongen beroofd en geschopt
Een jongen van 17 uit Eindhoven is zaterdag rond het middaguur van zijn fiets geslagen en beroofd. Toen hij op de Olympialaan reed, kreeg hij plotseling een klap in zijn nek. Hij viel van zijn fiets, en toen hij op de grond lag, kreeg hij enkele trappen tegen zijn ribbenkast. Ondertussen werd zijn portemonnee met inhoud uit zijn zak gehaald. Daarna zag hij twee mannen wegfietsen. De jongen heeft enkele gekneusde ribben opgelopen. Zijn portemonnee met ongeveer 15 Euro en enkele pasjes is verdwenen.

Helmond: Inbraak in bedrijf
In de nacht van vrijdag op zaterdag is ingebroken in een bedrijf aan de Bakelsedijk. Daarbij werden een geldkistje met daarin een kleine 35 Euro, een contant geldbedrag van een kleine 100 Euro, en een potje met kleingeld meegenomen. Het slot van de deur aan de achterkant van het bedrijf is opengebroken.

Eersel: Inbraak in winkel
Bij een winkel aan de Lindestraat is in de nacht van vrijdag op zaterdag ingebroken. Het slot van de voordeur is geforceerd, waarna er goederen werden weggehaald. Er zijn enkele klokken, diverse dekbedden en een geldbedrag van ongeveer 30 Euro verdwenen.

Son: Inbraak in tuinhuis
In de nacht van vrijdag op zaterdag is ingebroken in een tuinhuis van een woning aan de Eindhovenseweg. Het slot van het tuinhuis is opengebroken. Er verdwenen twee fietsen, een televisie met schotelantenne, een rijzadel en diverse gereedschappen.

Best: Portemonnee gestolen
Een vrouw van 95 uit Best is zaterdagochtend rond 10.30 uur bestolen van haar portemonnee met daarin twee betaalpasjes. De vrouw liep in een winkel aan de Boterhoek, en merkte bij het afrekenen aan de kassa dat de portemonnee met inhoud weg was.

Budel: Portemonnee gestolen
Een vrouw van 76 uit Budel is zaterdag rond het middaguur bestolen van haar portemonnee met ongeveer 55 Euro en enkele pasjes. Toen de vrouw wilde afrekenen bij een winkel aan het Capucijnerplein, merkte ze dat haar portemonnee met inhoud weg was. De rits van de handtas was opengemaakt.