Ingezonden persbericht

NOS maakt samenvatting van duel met Eiffel Towers

Studio Sport naar Rotterdam Basketbal

ROTTERDAM Rotterdam Basketbal krijgt voor de tweede maal dit seizoen bezoek van een ploeg van de NOS. De redactie van Studio Sport maakte vandaag bekend aanstaande zaterdag, 23 november, opnames van de competitiewedstrijd van Rotterdam Basketbal tegen koploper Eiffel Towers te komen maken. De beelden van dit duel worden een dag later vanaf 13.30 uur in het programma Studio Olympia op Nederland 2 vertoond.

Het is voor de tweede maal dit seizoen dat de selectie van coach Raymond Bottse landelijke zendtijd scoort. Eerder al maakte Studio Sport beelden van het thuisduel van Rotterdam Basketbal tegen landskampioen Ricoh/Astronauts. De samenvatting van deze ontmoeting duurde maar liefst twaalf minuten. Later deze week wordt bekend of Radio en TV Rijnmond komende zaterdag eveneens aanwezig zullen zijn in het Topsportcentrum Stad Rotterdam Verzekeringen.

Rotterdam Basketbal boekte tien dagen geleden in Den Helder zijn eerste zege van het seizoen op CEB/Den Helder. Afgelopen zaterdag plaatste de ploeg zich in Oud-Beijerland zich ten koste van eersteklasser BOB voor de laatste zestien van de strijd om de nationale beker.
---