Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 24-11-2002 Persberichten district Binnensticht, 11.15 uur

Winkeldief aangehouden

BILTHOVEN De politie heeft zaterdag rond 14.00 uur een 35-jarige man uit Utrecht aangehouden die in vijf winkels in winkelcentrum De Kwinkelier goederen had gestolen zonder te betalen. In de laatste winkel was hij betrapt door winkelpersoneel waarna hij rennend wegvluchtte. Bij het station kon personeel van de winkel hem staande houden en overdragen aan de politie. De man had de gestolen goederen, ter waarde van enkele honderden euros, bij zich. Hij is overgebracht naar het politiebureau.

Drie aanhoudingen na vechtpartij

ZEIST Zondagmorgen rond 01.00 uur vond bij een horecagelegenheid aan de Steynlaan een vechtpartij plaats tussen zich vervelend gedragende klanten en een portier. Toen de politie ter plaatse kwam en de vechtende partijen wilde scheiden, werd ook tegenover de politie geweld gebruikt. De politie hield daarop de twee amokmakende klanten aan: een 28-jarige man uit Bunnik en een 38-jarige man uit Zeist. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau.

Een derde aanhouding werd rond 03.00 uur verricht op het politiebureau in Zeist. Een vriend van de twee aangehoudenen, een 32-jarige man uit Driebergen, kwam verhaal halen op het bureau en trapte de ruiten van de schuifdeuren stuk in zijn boosheid. Ook hij werd aangehouden en vastgezet.