Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen

Datum: 26 november 2002

Congres RechtenOnline: ICT in het academisch juridisch onderwijs

Op 26 november 2002 organiseert het project RechtenOnline VSNU het congres "RechtenOnline: ICT in het academisch juridisch onderwijs". Het project RechtenOnline is opgezet om bij te dragen aan het afleveren van academisch gevormde juristen die meer ICT-competent zijn dan nu het geval is. Uitgangspunt van het project is dat een rijke digitale leeromgeving de beste manier is juridische studenten meer ICT-bewust en ICT-competent te maken. Om tot die leeromgeving te komen is ervoor gekozen te investeren in docenten en in de gereedschappen (onderwijsmiddelen) die hun ten dienste staan.
Tijdens het congres wisselen we van gedachten over de ontwikkelingen in Nederland en in het buitenland op het gebied van ICT, onderwijs en recht; over de projectvoorstellen ingediend door docenten, en over de betekenis ervan voor het toekomstige juridisch onderwijs.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.rechtenonline.nl. Voor inhoudelijke vragen e-mail t.h.beuker@ision.nl, voor andere vragen e-mail snijders@vsnu.nl.

Ministerie van OCenW
Europaweg 4
Postbus 25000
2700 LZ Zoetermeer
T: 079 323 23 23
F: 079 323 23 20
E: info@minocw.nl