26 november 2002: Kijkje in de keuken van jarige Douwe Egberts

Geachte heer, mevrouw

In 2003 bestaat Douwe Egberts 250 jaar. Twee-honderd-vijftig jaar... dàt laten we niet zomaar voorbij gaan. Er zullen in het jubileumjaar dan ook de nodige speciale activiteiten plaatsvinden. Voor ons reden om u op 26 november aanstaande bij ons te ontvangen.

Behalve een presentatie van onze jubileumplannen, zullen we kort stil staan bij het verleden, het heden en vooral ook vooruitblikken naar de toekomst. Welke koers zal Douwe Egberts de komende jaren gaan varen? Wat is de kracht van het merk DE en hoe zit het met innovatie? En hoe vat Douwe Egberts haar maatschappelijke rol op? Vragen die beantwoord worden tijdens deze bijeenkomst. Verder zal de rol van koffie in de Nederlandse maatschappij, toen en nu, toegelicht worden. Met daarbij aandacht voor de trends en ontwikkelingen in de koffiemarkt: thuis en buitenshuis.

Wie interesse heeft, leiden we na de bijeenkomst door de Utrechtse koffiefabriek.

Kortom, wilt u achter de schermen komen kijken van een van Nederlands oudste en bekendste bedrijven, dan bent u van harte welkom op dinsdagochtend 26 november om 9.30 uur in het Douwe Egberts Business Center in Utrecht. Zet die datum vast in uw agenda, u ontvangt binnenkort een officiële uitnodiging.

Met vriendelijke groet, Ingezonden persbericht


Joost Manassen
Algemeen directeur Douwe Egberts Nederland

P.S. U kunt zich ook nu reeds aanmelden met behulp van bijgevoegde antwoordfax.
Hebt u vragen? Neem dan contact op met Viola Peulen, Public Relations, telefoonnummer 030-2972003

(Embedded image moved to file: pic16888.pcx)

ANTWOORDFAX

Ja, ik ben erbij op dinsdag 26 november 2002 tijdens de 'Douwe Egberts 250 jaar' bijeenkomst.

Naam:

Functie:

Medium:

U kunt dit faxen naar:
Douwe Egberts
Public Relations
Faxnummer: 030 297 9677

Of mail: pr@de.nl