TNT Post Groep NV

TPG Post geeft Decemberzegels 2002 uit

25 november 2002

Gedachten in goud

Vanaf dinsdag 26 november zijn de nieuwe Decemberzegels van TPG Post verkrijgbaar. Dit jaar hebben de zegels het thema Decembergedachten. Gouden sneeuwkristallen op de postzegels symboliseren de gedachten tussen mensen. Goud, want denken aan elkaar is waardevol. Zeker als dit gepaard gaat met een persoonlijk kaartje met een handgeschreven boodschap.

Winterlandschap
Op de twintig verschillende postzegels, met een oer-Hollands winterlandschap in het design van nù, zijn verschillende mensen door middel van gedachten verbonden.

Deze keten van gedachten, in de vorm van gouden sneeuwkristallen, loopt kriskras door het decemberdecor van de zegels. Bijzonder aan het ontwerp van bureau Experimental Jetset uit Amsterdam is het kleurgebruik goud, geel, magenta, cyaan en zwart.

Thuisagenda cadeau

Het kerstgeschenk van TPG Post is ook dit jaar de populaire Thuisagenda. De gezinsagenda - 36% van de bezitters gebruikt de Thuisagenda 2001 elke dag - met ruimte voor gedachten, notities en voornemens. Iedereen die drie of meer velletjes Decemberzegels koopt, krijgt deze Thuisagenda cadeau - zolang de voorraad strekt.


De Decemberzegels

De Decemberzegels hebben een frankeerwaarde van ¤ 0,29. Het kortingstarief is alleen in Nederland geldig van 26 november 2002 t/m 6 januari 2003. De zegels blijven daarna geldig, mits er bijgeplakt wordt tot het geldende tarief. Hiervoor brengt TPG Post bijplakzegels uit van ¤ 0,02 en ¤ 0,10. Decemberzegels zijn er voor rechthoekige kerst- en nieuwjaarswensen tot en met 50 gram. TPG Post streeft ernaar alle wensen binnen drie werkdagen te bezorgen.