Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT-

26 november 2002

SANDD KIEST STRAWBERRIES VOOR ONTWIKKELING EXTRANET

Het in Apeldoorn gevestigde postbedrijf Sandd heeft het Amsterdamse internetbureau Strawberries gekozen voor de ontwikkeling van haar nieuwe Extranet.

De focus van Sandd is volledig gericht op kwaliteit. Dit wordt geborgd door proceseenvoud en ­beheersing, heldere merge en sorteerprocedures, een in- en uitgangscontrole bij zowel het sorteercentrum als bij de distributeur.

De Extranet applicatie maakt onderdeel uit van de middelen om de bovengenoemde proceseenvoud te realiseren en te bewaken, en bij te dragen aan het bereiken van de door Sandd geformuleerde doelstelling: de ambitie om nummer twee te worden in de bezorging van geadresseerd drukwerk, zoals direct mail en tijdschriften.

Algemene informatie Strawberries
Strawberries is een Amsterdams internetbureau met 12 medewerkers en een uitgesproken
no-nonsense mentaliteit. Strawberries wil helder communiceren omtrent nieuwe media en is als technologische frontrunner voortdurend bezig de mogelijkheden daarvan te verkennen. Als
full service bureau bestaat Strawberries uit verschillende units met elk een onderscheiden specialisme: design, concept, development, formats, strategie, streaming, hosting en onderhoud.
Andere klanten van Strawberries zijn o.a. Rijks Voorlichtings Dienst, Hunkemöller, Ministerie van Verkeer en Waterstaat en Filmfocus en Universal Music.

Algemene informatie Sandd Sort and Deliver
Sandd is het nieuwe postbedrijf van Nederland met de ambitie om nummer twee te worden in de bezorging van geadresseerd drukwerk, zoals direct mail en tijdschriften. Sandd distribueert op vaste bezorgdagen via een landelijk netwerk van ervaren postdistributeurs. Sandd is een innovatieve organisatie die inspeelt op de nieuwe ontwikkelingen in de postmarkt. Dit vertaalt zich in een hoge servicegraad en een aantrekkelijke tariefstelling.

Grafisch materiaal:
Voor grafisch materiaal kunt u terecht bij http://www.strawberries.nl/logos/

Meer informatie:
Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met:

Strawberries B.V.
Victor Terpstra
Prinsengracht 196
1016 HC Amsterdam
T. +31 (0)20 5315151
F. +31 (0)20 5315132
M. +31 (0)6 53749233
www.strawberries.nl

Sandd
Oscar Driessen
Vissenstraat 49a
7324 AW APELDOORN
Tel: 055-3682525
Fax: 055-3682526
odriessen@SandD.nl
www.sandd.nl