Beste redactie,

Wij zijn 9 studenten van Hogeschool TIO 's-Hertogenbosch en zijn mini-onderneming gestart in het kader van onze opleiding. De mini-onderneming is een echt bedrijf, alleen dan onder de vlag van de Stichting mini-onderneming Nederland. Zo hebben wij een bankrekeningnummer en een adres bij de kamer van koophandel.

Onze mini-onderneming heet Liroco en verkoopt een product: de Mr.Jamez toiletborstel. Deze borstel werkt net als een gewone toiletborstel, maar heeft een ingebouwd pompsysteem in de steel zitten. Met een druk op de knop die zich bovenop in de steel bevind, laat de borstel via de onderzijde een dosering schoonmaakmiddel vrij. Door dit systeem kunt u snel en gemakkelijk het toilet reinigen.

meer voordelen zijn :


* Hygienischer

* Reinigt beter als toiletblok

* Hervulbaar

* Eenvoudige werking

* Men hoeft geen flessen reinigingsmiddel naast het toilet te zetten
* Toilet is sneller te reinigen

De Mr. Jamez toiletborstel is verkrijgbaar via onze website en kost EUR. 23,00 inclusief wandhouder.

In dit bedrijf ben ik verantwoordelijk voor de PR. We willen de buitenwereld bekend maken met ons product en veel toiletborstels afzetten zodat we onze mini-onderneming succesvol af kunnen sluiten. Daarom wil ik vragen of het mogelijk is om een stuk te plaatsen in nieuwsbank. Meer informatie kunt u vinden op onze website : www.liroco.tk daarnaast kunt u mij bereiken voor meer informatie op : 06-15077801 Mocht u iets willen plaatsen, dan zou ik graag vooraf inzage hebben in het artikel voordat deze gepubliceerd word.

Ik hoop dat u ons wilt helpen en verblijf met vriendelijke groet,

Jamie van den Brink
Student TIO 's-Hertogenbosch
PR-manager Liroco