Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 26-11-2002 Persberichten

RIJBEWIJS INGEVORDERD NAAR GROVE SNELHEIDSOVERTREDING, Oss

Maandagavond is bij een snelheidscontrole op de John F. Kennedylaan in Oss het rijbewijs van 29-jarige inwoner uit Nistelrode ingevorderd na een grove snelheidsovertreding. De man reed 140 km/h waar 80 km/h is toegestaan. Naast deze man zijn nog drie automobilisten bekeurd voor te snel rijden.

FIETSTER GEWOND BIJ AANRIJDING, Oss

Dinsdagmorgen is een 55-jarige fietster uit Nederhasselt op de kruising Spoorlaan / Bram van de Berghstraat in Oss gewond geraakt bij een aanrijding met een 39-jarige automobilist. De automobilist verleende geen voorrang aan de vrouw, waardoor een aanrijding ontstond. De vrouw kwam ten val en liep schaafwonden, nekklachten en een kneuzing op. Zij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

MAN AANGEHOUDEN VOOR BELEDIGING, Oss

Maandagavond is een 23-jarige Ossenaar op de Oude Molenstraat in Oss aangehouden voor belediging van agenten. De man was even daarvoor bekeurd door de agenten omdat zijn fietsverlichting niet brandde. Bij het wegfietsen riep de man naar de agenten en stak zijn middelvinger op. Hij is daarop aangehouden.

BEDRIJFSWAGEN GESTOLEN, Heesch

Maandag is vanaf een parkeerterrein aan de Cereslaan in Heesch een witte Hyundai H100 met het kenteken 11-VX-NZ ontvreemd.

ONOPVALLENDE SURVEILLANCE, Oss

Maandagavond heeft de politie District Maasland onopvallend gesurveilleerd in geheel Oss. Totaal is twaalfmaal proces-verbaal opgemaakt. Van een 56-jarige Ravensteiner werd het rijbewijs ingevorderd toen hij met 135 km/h over de Dorpenweg tussen Oss en Ravenstein reed en in strijd met een doorgetrokken streep inhaalde, verder is proces-verbaal opgemaakt voor o.a. het voeren van blauwe verlichting, niet handsfree bellen, negeren rood licht, wijden zonder verlichting en verlopen APK.