AutoRai

27-11-2002

800 voordeel op Atos Spirit 1.0 X Limited, nu voor 6.995,-

Hyundai pakt in de laatste maand van 2002 flink uit tijdens het Decemberfestival.

Dit doen ze met 800 euro voordeel op de compacte Atos Spirit 1.0 X Limited, met een gratis audiosysteem op de Atos Spirit 1.0 LX Sound, met een gratis navigatiesysteem op de Trajet Navigator, met de Accent Young (1500 euro voordeel) en met de Elantra Young (3000 euro voordeel). Daarnaast organiseert Hyundai een Kerstquiz: de hoofdprijs is een nieuwe Getz.

Tijdens het Hyundai Decemberfestival kost de handzame Atos Spirit 1.0 X Limited geen 7.795,- euro maar slechts 6.995,- euro, waarmee het onbetwist de voordeligste auto van Nederland is. Er zijn in totaal slechts 200 Limited-uitvoeringen beschikbaar. Van de Atos 1.0 LX Sound levert Hyundai 150 exemplaren. Deze zijn stuk voor stuk voorzien van een Grundig radio/cd-speler, een metaalkleurig dashboardpaneel, een chroomkleurige grille en een dito kentekenplaathouder achter. De waarde van dit Sound-pakket bedraagt 625 euro. Tijdens het Decemberfestival zijn deze extra's gratis. De Atos Spirit 1.0 LX Sound kost 8.275,- euro.

Gratis navigatiesysteem
Niet alleen de vrolijke Atos Spirit krijgt alle aandacht tijdens het Decemberfestival. Voor zakelijke rijders heeft Hyundai de Trajet 2.0i GL Navigator klaarstaan, voorzien van een gratis navigatiesysteem. Verder presenteert de Hyundai-dealer de Accent Young die tijdelijk 1500 euro in prijs is verlaagd en de Elantra Young die zelfs 3000 euro voordeliger is. Alle showroombezoekers kunnen meedoen aan de Hyundai Kerstquiz. Met het beantwoorden van een paar vragen maakt de bezoeker kans op de nieuwe Hyundai Getz. De dealer heeft de deelnameformulieren klaarliggen begin januari wordt de winnaar bekendgemaakt.

Ook de randvoorwaarden zijn uitstekend ingevuld:


* - 3 jaar Multipointgarantie, kilometers onbeperkt
* - Financieringsmogelijkheden tegen 6.9% effectieve rente
* - Scherpe inruilprijzen

* - De Hyundai Excellent polis.

Om het feestelijke decembergevoel te onderstrepen ontvangt iedereen,
-zolang de voorraad strekt-, die de Hyundai-showroom bezoekt een vrolijk kerstbeertje. Het Hyundai Decemberfestival begint op 28 november en duurt tot en met 31 december.