Ingezonden persbericht



-PERSBERICHT-

Houten, november 2002

Davilex Bank Offline het consumenten pakket voor Internet Bankieren

Vanaf 28 november 2002 is er een nieuw pakket beschikbaar van Davilex Business, te weten: Davilex Bank Offline. Dit pakket is gericht op de consument die zijn online banktransacties via Internet Bankieren voor een langere periode wil bewaren en zijn privé-uitgaven wenst te analyseren.

Ontwikkeling
Steeds meer banken stappen over van offline bankieren naar Internet Bankieren. Door deze overgang valt op langere termijn de ondersteuning op het gebruik van een offline pakket vaak weg uit het assortiment van banken. De gebruiker heeft door de overgang naar Internet Bankieren geen mogelijkheid meer tot het beheren van zijn historische elektronische bankafschriften langer dan de periode die de banken ondersteunen. Deze periode varieert per bank van 3 tot maximaal 13 maanden historie. Hiervoor heeft Davilex Business Davilex Bank Offline ontwikkeltd als dé oplossing om eenvoudig en overzichtelijk de online banktransacties via Internet Bankieren offline te beheren en te analyseren, waarbij de klant zelf de periode bepaald.

Functionaliteit
Met Davilex Bank Offline kan de gebruiker eenvoudig en overzichtelijk zijn online banktransacties via Internet Bankieren offline beheren en analyseren. Hierdoor wordt een beter inzicht verkregen in de financiële positie en kan snel een goede financiële beslissingen worden genomen. Davilex Bank Offline zorgt er namelijk voor dat de online banktransacties automatisch worden ingelezen en direct onder de juiste posten worden weggeschreven. Hierdoor bouwt de gebruiker een historisch overzicht van banktransacties op. Voeg tevens de contante uitgaven toe en de klant heeft een compleet overzicht van zijn inkomsten en uitgaven, welke met behulp van rapporten en grafieken duidelijk geanalyseerd kunnen worden. Voor de samenstelling van deze rapporten kan gebruik worden gemaakt worden van de meegeleverde standaardsjablonen of eigen sjablonen ingesteld worden. Met behulp van de begrotingswizard kan een begroting worden opgemaakt en worden vergeleken met de werkelijke inkomsten en uitgaven. De prijs van dit nieuwe pakket bedraagt ¤ 29,95 inclusief 19% BTW.

De organisatie Davilex Business
Davilex Business heeft al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van softwareontwikkeling waarbij kwaliteit, gemak en efficiëntie voorop staan. Belangrijke doelstellingen bij de ontwikkeling zijn het maken van gebruiksvriendelijke en makkelijk te doorgronden software met een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. De gebruiker moet intuïtief kunnen werken met de pakketten van Davilex Business. Dagelijks zetten meer dan 45 medewerkers zich in op het gebied van het ontwikkelen, ondersteunen en verkopen van Davilex Business software.


- EINDE BERICHT -

Achtergrondinformatie (

Ingezonden persbericht