Partij van de Arbeid

Nieuws >> Afdeling

Discussieer met Rob Oudkerk in Westerpark

26-11-2002

Een nieuwe kans voor de Partij van de Arbeid!?

Op donderdag 28 november 2002 organiseert de Afdeling Westerpark van de PvdA een bijeenkomst voor leden en niet-leden met Rob Oudkerk

Na de verpletterende verkiezingsnederlaag van 15 mei heeft de PvdA sneller dan verwacht bij de aankomende verkiezingen de mogelijkheid een deel van het verloren terrein weer terug te veroveren. Maar de vraag is of de PvdA al klaar is voor die verkiezingen. Hoe kan de partij het kennelijk geschonden vertrouwen zo snel weer herstellen? Zijn de juiste antwoorden en de goede toon gevonden als het gaat om gevoelens van onveiligheid, criminaliteit en de problemen van de multiculturele samenleving? Moet de PvdA in de komende campagne nu het accent leggen op veiligheid en integratie als hoofdonderwerpen of juist hameren op klassieke themas als zorg, onderwijs, wonen, werk en inkomen. En het milieu dan, en de internationale solidariteit?

Hierover kan u op de bijeenkomst van de PvdA-Westerpark onder leiding van afdelingsvoorzitter Renske Keur in discussie gaan met Rob Oudkerk, wethouder en succesvol lijsttrekker bij de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen in Amsterdam. Kan de landelijke PvdA iets leren van Amsterdam? Iedereen die geĂŻnteresseerd in de toekomst van de sociaal-democratie is van harte welkom.

Tijd : Donderdag 28 november om 20.00 uur

Plaats : De Waterval, Van Hallstraat 10 Amsterdam

Inlichtingen : Frank Kuipers, tel. 020-6881496,

Natasja van der Geest, tel. 020-6885373

Renske Keur

reacties