Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 28-11-2002
Persbericht van donderdagmorgen 2002

Bert Peters verzorgt de persvoorlichting tot donderdagmiddag 17.00 uur.

Telefoon 0592 361294 of 06 53 23 80 59.

Vrachtauto met bieten gekanteld

Anloo - Donderdagavond omstreeks 18.00 uur ontstond enige filevorming in verband met een kleine aanrijding op de N34 tussen Anloo en Zuidlaren. De chauffeur van de vrachtauto (leeftijd en woonplaats onbekend) zag te laat dat er een file stond en om te voorkomen dat hij op de laatste auto botste stuurde hij de berm in waarna hij op de zijkant in de sloot tot stilstand kwam. De chauffeur werd voor licht gezichtletsel in het WZA behandeld waarna hij het ziekenhuis kon verlaten. Door takelwerkzaamheden is tot ongeveer20.45 uur de N34 gesloten geweest voor het verkeer.

Diefstal uit auto

Paterswolde In de nacht van dinsdag op woensdag werd een auto opengebroken aan de Duinkampen. Er werd een raampje ingeslagen waarna de minidiskspeler werd weggenomen. De eigenares van de auto heeft een schade aan de auto van 350 euro. De waarde van de weggenomen diskspeler is niet bekend.

Huisvlijt

Assen Op woensdagavond werd in een woning aan de Kiepheugte een kleine hennepkwekerij aangetroffen in de slaapkamer. Er stonden ruim 120 hennepplanten en de kwekerij was volop in bedrijf met allerlei apparatuur. De 55-jarige bewoner deed afstand van de planten en de apparatuur. Hij werd aangehouden en na verhoor aan het bureau kon hij weer gaan.