Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 28-11-2002 Persbericht district Aa & Dommel

BELEDIGER AANGEHOUDEN, Boxtel

Een 21-jarige inwoner van Boxtel is woensdagmiddag aangehouden voor het beledigen van een politieagent. De politie zag de man op Hoogheem in zijn woonplaats rijden op zijn bromfiets zonder helm. Toen de agenten hem daarvoor een bekeuring wilden geven, beledigde hij één van hen. Daarop werd hij aangehouden. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

VROUW SCHOPT EN SLAAT AGENTEN, Sint Michielsgestel

Woensdagavond hield de politie een 55-jarige inwoonster uit Sint-Michielsgestel aan. De politie kreeg een melding van overlast door de verdachte op de Beekkant in Sint-Michielsgestel. De vrouw, die onder invloed van alcohol was, viel aldaar de aanwezig jeugd lastig. Agenten die ter plaatse kwamen, hielden haar aan inzake openbaar dronkenschap. Bij haar aanhouding verzette de vrouw zich hevig. Ze zag kans een agent te slaan en een andere agent kreeg een trap tegen zijn scheenbeen. Ze is geboeid overgebracht naar het politiebureau. Tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt. De agenten liepen verwondingen op aan gezicht, hand en been.

AUTO OP ZIJN KOP, Boxtel

Donderdagochtend omstreeks 8.00 uur deed zich een eenzijdig ongeval plaats op de A2 ter hoogte van Boxtel. Een 62-jarige automobiliste uit Best en haar 6-jarige kleinzoon uit Boxtel raakte hierbij licht gewond. De vrouw reed in haar auto, komende uit de richting van Best, toen ze voor zich een file zag ontstaan. Daarop remde ze. Vermoedelijk is de auto gaan schuiven, tegen de linker vangrail terecht gekomen en toen over de kop geslagen. Na onderzoek in het ziekenhuis konden beide slachtoffers weer naar huis.