Euro Foundation for Business Qualification


Terug

28 november 2002

HITT BV verwerft predikaat "European Business Star"

Sinds 25 oktober 2002 is HITT Holland Institute of Traffic Technology B.V. (HITT BV) gekwalificeerd met het predikaat "European Business Star".

De EFBQ certificering past in het streven van HITT BV om zich voortdurend strategisch te verbeteren en zich op dat terrein te kwalificeren. Zo is HITT BV eerder gecertificeerd onder de ISO-9001 standaard met een zware Tick-IT aantekening v.w.b. het waarborgen van de kwaliteit van producten en diensten.

Profiel HITT BV

HITT BV is een vooraanstaand speler in de wereldwijde nichemarkt voor verkeersbegeleiding- en navigatiesystemen. De door HITT BV ontwikkelde technologie leidt tot hogere veiligheid, betere doorstroming en aanzienlijke besparingen in infrastructuur en logistiek. De activiteiten van HITT BV bestaan uit `Air Traffic Control' gericht op het verkeer op luchthavens, `Vessel Traffic Management' gericht op verkeer op binnen- en buitenwateren, `Management Systemen' voor havenautoriteiten, loodsen, sleepdiensten, overslagbedrijven en andere dienstverleners in havens en op luchthavens en `Technical Services' gericht op onderhoud van kennis en systemen bij klanten.

Als projectverantwoordelijke levert HITT BV alle benodigde systeemelementen zoals sensoren, communicatieapparatuur en computers. Na de installatie voorziet HITT BV in het jarenlange onderhoud van de systemen.

HITT BV is onderdeel van de groep HITT nv, sinds juni 1998 genoteerd aan Euronext Amsterdam NV.

www.hitt.nl