KNMG

Nieuw Vademecum KNMG op komst

In deze maanden werken de afdeling Beleid en Advies en de afdeling Communicatie van de KNMG hard aan een nieuw Vademecum voor bij de KNMG aangesloten artsen. Deze uitgave sturen we begin 2003 mee via Medisch Contact aan alle KNMG federatieleden.

De uitgave bestaat uit twee delen:

Deel 1: handzaam informatieboekje
Een handzaam boekje waarin alle diensten die de KNMG u levert aan u staan. In dit boekje vindt u ook verwijzingen naar contactpersonen en aanvraagmogelijkheden voor deze diensten.

Deel 2: cd-rom
Een cd-rom waarop u alle nieuwe en geactualiseerde al eerder gepubliceerde nog relevante documenten aantreft die de KNMG ooit heeft uitgegeven. Doel van deze cd-rom is dat u snel en gemakkelijk informatie kunt terugvinden over tal van thema's ''hoe als arts te handelen bij.''.

Beide delen worden gevat in een klein handzaam boekje dat u in uw boekenkast een plaatsje kunt geven.

In 2003 wordt, alleen als u daarvoor via een ingevoegde informatieaanvraag mee instemt, regelmatig geïnformeerd over nieuwe informatie op de website van de KNMG. De cd-rom bevat ook de mogelijkheid om u te abonneren op digitale informatie over komende activiteiten. In een van de komende uitgaven van Medisch Contact leest u hier zeker meer over. Met deze uitgave hoopt de KNMG de service aan artsen nog verder te verhogen.