Wim van Velzen


Europese Unie

Christelijk Democratisch Appel European People's Party European People's Party and European Democrats Group

Persbericht

Enlargement Forum Berlijn: 28-30 November

Datum: 24 September 2002

Op 28-30 November 2002 organiseert de de EVP, in samenwerking met de Konrad Adenauer Stichting, een Enlargement Forum in Berlijn. Dit Forum is een vervolg op het in Berlijn gehouden Enlargement Forum van december 2001 en is onderdeel van het programma van de EVP en EVP/EDU Commissie Uitbreiding/Midden - Oost-Europa (MOE).

Net zoals voorgaande jaren richt het Forum zich op het bijeenbrengen van voorzitters van nationale parlementaire fracties van EVP-EDU partijen in de toetredingslanden (Midden- en Oost-Europa, Malta en Cyprus), leden van het Europees Parlement die de gemeenschappelijk parlementaire commissies vertegenwoordigen en nationale parlementsleden van de EU-lidstaten. Verdere deelnemers in dit Forum zijn fractieleiders van het Europees Parlement en partijvoorzitters van zusterpartijen in Midden- en Oost-europese landen.

Nu het uitbreidingsproces een cruciale fase heeft bereikt zijn onze initiatieven op dit gebied belangrijker dan ooit. Dit is de laatste mogelijkheid om input te krijgen van de leiders van de zusterpartijen in de MOE landen voor het plaatsvinden van de EVP-top in Kopenhagen.

© Wim van Velzen

Het materiaal dat op deze website staat, is bedoeld voor doeleinden van algemene informatieverstrekking en mogen niet gezien worden als juridisch of ander professioneel advies. Wim van Velzen accepteert geen aansprakelijkheid voor verlies dat mogelijk voortkomt uit informatie van deze website.