Stuurgroep Experimenten Volkshuisvesting


Nationale Dubo Dag 2002: Grensverleggend duurzaam bouwen en ontwikkelen

28-11-2002 de Doelen te Rotterdam

type Congres
plaats de Doelen te Rotterdam
locatie de Doelen
adres Doelenplein
aanvang 08.45
eindtijd 16.30

Thema voor deze editie: Grensverleggend duurzaam bouwen en ontwikkelen.

Laatste onwikkelingen
Kijk op www.dubo-centrum.nl voor ontwikkelingen rond het congres.

Wat is de Nationale Dubo Dag?
De 6e editie van de Nationale Dubo Dag, dit jaar op 28 november in De Doelen te Rotterdam, is al weer in voorbereiding. Dit toonaangevend evenement over milieukwaliteit in het bouwproces heeft zich in de afgelopen vijf edities ontwikkeld tot een dynamisch platform voor de circa 1.500 deelnemers die doorgaans komen, vanuit de beleidshoek tot en met de praktiserende kant van de bouw.

De Dubo Dag bestrijkt zowel de sectoren woningbouw, utiliteitsbouw als grond-, weg- en waterbouw en reikt van individuele toepassingen en maatregelen tot en met gebouw- en stedebouwkundig schaalniveau. De Nationale Dubo Dag is een belangrijk inhoudelijk referentiepunt voor beslissers en adviseurs die zich actief bezighouden met duurzaam bouwen en ontwikkelen.

Gevarieerd programma
De organisaties CROW, CUR, KEI, de Kwaliteitsadviesraad van het Nationaal Dubo Centrum, Novem, ISSO, SBR, SEV en VROM signaleren gezamenlijk kennisbehoeften in de markt en vertalen deze naar een breed en gevarieerd congresprogramma. Het programma biedt wederom een keur aan inspirerende en deskundige sprekers op diverse terreinen. Vanzelfsprekend is de SEV met een eigen stand op de Dubo Dag aanwezig.

Middagprogramma
Het plenair ochtendprogramma is in de middag aangevuld met diverse workshops, sprankelende debatten, overzicht van praktijkvoorbeelden en mogelijkheden voor excursies. Kortom: het wordt weer een inspirerend en veelzijdig evenement.

Contacten en introducties
Door optimaal gebruik te maken van congreslocatie De Doelen, verwachten wij het totale aanbod van congresonderdelen in de zalen en stands op de beursvloer overzichtelijk te kunnen presenteren.

De prettige ambiance in de wandelgangen van het evenement biedt optimale omstandigheden om bestaande relaties te onderhouden en nieuwe contacten te leggen. En de professionele setting op de vakbeurs biedt mogelijkheden te over voor algemene promotie van organisaties of om (nieuwe) producten en diensten te presenteren.

Inschrijving
De voorinschrijving is reeds gestart. Ook u kunt nu al uw interesse voor deelname aan congres en/of beurs kenbaar maken. Dit kan via Helga van Tuinen of Arjan Verheul (010 - 412 47 66)van het Dubo-centrum. Binnenkort kunt u informatie over programma, prijzen en dergelijk ook raadplegen via: www.dubo-centrum.nl.
kosten: 310,00
beschikbaarheid plaatsen beschikbaar