Ingezonden persbericht




LogAnalyzer voor Windows.



Nieuwegein, 26 november 2002: Functional IT Benelux introduceert LogAnalyzer voor Windows. Het pakket voor Web, FTP en Streaming Media Server analyse, rapportage en management.

LogAnalyzer is een krachtige tool voor Web/FTP, die de "wie-wat-wanneer-waar-hoe" van hits en gebruikers sessies op uw bedrijfs Web/FTP site analyseert. LogAnalyzer analyseert en genereert raporten met kritische statistieken, geografische en marketing trends, welke gebruikt kunnen worden voor het Internet & Intranet beleid voor management, marketing, sales, customer service en de server administration afdelingen binnen uw organisatie.

Met grafieken en tabellen in kleur, helpen deze rapporten u het effect te meten van uw Internet en Intranet strategie. LogAnalyzer is 100-300% sneller dan andere vergelijkbare log analysis tools bij het analyseren van 80 MB log bestanden en zelfs sneller in het genereren van vervolg rapporten.

Internet of Intranet! U kunt het beiden, sommige tools monitoren uitsluitend externe websites, maar met LogAnalyzer kunt u ook Intranet rapporten genereren met de activiteiten vermeld per afdeling en per organisatie die toegang hebben tot uw Intranet Webserver. Door deze mogelijkheid kunt u per afdeling bepalen wat er gevraagd wordt aan capaciteit van de Intranet servers. LogAnalyzer kan meer dan 75 verschillende log bestandstypes produceren, dit is veruit het meeste in vergelijk met andere log analyse tools! U kunt ook rapporten genereren die voorzien in informatie over het aantal advertentie views en u kunt click-through rates toevoegen.

Meer informatie over LogAnalyzer vindt u op het Internet bij www.functional-it.com en voor telefonische informatie en verkoop kunt u ons bereiken op: +31 030

Functional IT Benelux b.v.

Zoomstede 16 CD

3431 HL Nieuwegein

The Netherlands

Tel: +31 (0)30 601 4567

Fax: +31 (0)30 601 4568

email: info@functional-it.com

web: http://www.functional-it.com

Functional IT Benelux

Tel 030 601 4567

Contactpersoon: J.G. Nebbeling