Nationaal Dubo Centrum

woensdag 3 juli 2002

Thema Nationale Dubodag 2002

De 6e editie van de Nationale Dubo Dag op 28 november 2002 in De Doelen Rotterdam heeft als thema: Grensverleggend duurzaam bouwen en ontwikkelen.

De enquêtegegevens tonen aan dat de formule voor het evenement - een evenwichtige combinatie tussen congres en vakbeurs - wordt gewaardeerd door de deelnemers. 1.500 professionele deelnemers uit bedrijfsleven, overheid wetenschap en politiek vormen samen het ideale platform om kennis te halen en te brengen.
De Nationale Dubo Dag loopt duurzaam voorop in het presenteren van mogelijkheden om een hoger ambitieniveau te realiseren dan minimaal vereist in de bouwregelgeving. Het congres bestaat uit een plenair deel en meer dan 32 parallelsessies. De debattenreeks - het succesnummer van de vorige editie - wordt ook dit jaar geprolongeerd. De gehele dag wordt in de dubo-arena op het scherpst van de snede gedebatteerd over uiteenlopende actuele dubothema's. Kijk voor de laatste programma-update en andere wetenswaardigheden op de website van de Nationale Dubodag 2002.