UNITED DANCE COMPANY

Go Apres-ski

Go Après-Ski 3rd edition
Het grootste indoor Après-Ski feest van Europa

Go Après-Ski - Het Grootste Après-Ski Feest van Europa.

Zaterdag 30 November 2002 wordt Go Après-Ski voor de 3e keer georganiseerd. De voorgaande twee edities van Go Apres Ski, gehouden op 31 maart 2001 Brabanthallen Den Bosch 7500 bezoekers en op 23 februari 2002 Statenhallen Den Haag 10.000 bezoekers (uitverkocht!!) waren een doorslaand succes. Het is Go Après-Ski gelukt om de welbekende sfeer van het Après-Skiën in evenementvorm te presenteren. Go Après-Ski is hiermee gelijk het grootste evenement in dit genre. Maar liefst 15.000 bezoekers kunnen op zaterdag 30 november het evenement bijwonen. Het idee voor Go Après-Ski is zo een drie jaar geleden ontstaan mede door de alsmaar toenemende reacties van het wintersport-publiek alsmede bij de bedenkers van dit concept, die ook liefhebbers zijn van de wintersport en de daaraan gekoppelde Après-Ski sfeer. Op deze dag zullen er vele bekende (inter)nationale artiesten aanwezig zijn en een spectaculair optreden verzorgen. De zalen gaan open om 20.00 uur en het evenement eindigt om 03.30 uur.

Après-Ski Feest met (inter)nationale artiesten.

Go Après-Ski !!! is 1 groot feest en is een groots opgezet evenement waarbij vooral de decoratie spraakmakend zal zijn. Denk aan grote Blokhutten, Après-Ski barretjes, in Ski-wear uitgedost personeel, de niet weg te denken Heidi en Skileraren, de traditionele koudweer dranken zoals: Gluhwein, Jagertee en Schnaps, Spijkerslaan en Boomzagen, veel Ski- en Snow sport ( speciale ruimte en dito stands voor een aantal gerenommeerde wintersportmerken) en natuurlijk de overbekende Après-Ski feestmuziek verzorgd door een aantal ski-jays van bekende nederlandse Après-Ski cafés ( zoals: Ski Lounge K2 Amsterdam, Spetters Zoetermeer, Carroussel Den Bosch / Uden ). Op het podium en in de blokhutten zullen de volgende artiesten optreden; Las Ketchup, G-Spott, Kate Ryan, Def Rhymz, DJ Willow, Jop, Wolter Kroes, DJ Cor, Huub Hangop, Altijd Lazerus, DJ Galaga, Cool Down Cafe, Eddy Walsh, DJ Rob Toonen, Move It, De Havenzangers, Dario, Starkoo, Rob Ronalds, DJ Ronald, DJ Peter van Gogh, Walter Vermeer, Herald a.k.a. Bombi,
Mick Harren, DJ John, Skank Around Schlager System, Jack en DJ Dekker .
De artiesten zullen het publiek vermaken vanaf een in Après-Ski gedecoreerd mega podium, bijgestaan door een 20-tal professionele entertainers ( dansers). Presentatoren van dit evenement zijn Erik Dikeb ( bekend van Big Diet en Radio 3 Stenders) en Maurice Kroon.

De Locatie.

De Brabanthallen in Den Bosch zullen het decor vormen van het spectaculaire Après-Ski evenement. Daarnaast zullen in de Brabanthallen diverse horecavoorzieningen worden gecreëerd. De Brabanthallen met ongeveer 15.000 bezoekers zijn al een attractie op zich. De Brabanthallen zijn perfect bereikbaar met zowel de eigen auto als met het openbaar vervoer. Bovendien is er een gratis pendel-service van en naar CS Den Bosch.

Solide Organisatie,
Perfecte aanvulling van activiteiten.

De organisatie van het Go Après-Ski evenement wordt uitgevoerd door United Dance Company en de promotiecampagne zal worden uitgevoerd via commercials op Yorin FM en Yorin TV.
Radio en tv zijn uiteraard de perfecte media om bezoekers te bereiken.
UDC B.V. heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de evenementenwereld. Zo organiseert het diverse dance-evenementen en festivals zoals Dance Valley en de evenementen Impulz ( Indoor & Outdoor) en 4-Elements ( Ahoy). De samenwerking tussen UDC en Yorin bieden een solide en krachtige organisatie die elkaar prima aanvult.

Go Après-Ski, meer dan zomaar een feest.

Naast een hal met een hoofdpodium en de diverse optredens is er ook een hal met 4 grote blokhutten, elk met een eigen sfeer en elke blokhut met een capaciteit van ongeveer 1000 personen. Daarnaast is er een Bier- en Food Plaza met uitgebreide drank- en etenswaren. Maar er is meer. Diverse attracties, het prachtige wintersport-decor, diverse stands met Snow en Ski, terrassen en diverse horecagelegenheden zorgen dat de bezoekers zich geen moment hoeven te vervelen. Uiteraard zijn er voldoende toiletten, een compleet ingerichte EHBO-post, beveiligde garderobe en zullen ruim honderdvijftig security-medewerkers aanwezig zijn.

CD Go Après-Ski.

Na afloop van Go Après-Ski komt er een cd op de markt. Deze cd zal worden gecompileerd door Erik Dikeb en bevat de grootste Après-Ski hits van de afgelopen jaren en het komende wintersport seizoen.

Doelgroep.

Go Après-Ski is een partyevenement voor jong en oud en is de start van het wintersportseizoen 2003. Zoals men weet is de wintersport zeer populair, maar de Après-Ski nog veel populairder. Meer dan 1.5 miljoen Nederlanders gaan elk jaar 1 of meerdere keren op de wintersport. Er is gebleken dat er een grote behoefte is aan een evenement als Go Après-Ski, zeker in de doelgroep waar wij ons op willen richten; namelijk de leeftijdscategorie 18-40 jaar.

Toekomst.

Go Après-Ski zal op termijn een unieke combinatie worden tussen beurs en evenement en zal twee keer per jaar worden georganiseerd. Het volgende evenement zal worden georganiseerd eind februari 2003 als afsluiting van het wintersport-seizoen ( 2003).

De Kaartverkoop.

Kaarten voor het Go Après-Ski evenement kosten E. 32,50 in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar bij alle 151 grotere postkantoren en bij de bekende voorverkoopadressen. Ook zijn de kaarten te bestellen via Ticket-Service tel : 0900-300 1250 en via WWW.TICKETSERVICE.NL.

Grootschalige Promotiecampagne Go Après-Ski.

De promotie/publiciteit zal bestaan uit de volgende uitingen: . Radiocommercials ( min. 6 maal per dag, 7 weken lang, 7 dagen p.w.)
. Advertenties en redactionele artikelen in diverse dag- en weekbladen plus tijdschriften
. Flyers ( 100.000 stuks)
. Posters ( 5.000 stuks)
. Internet ( www.goapresski.nl en www.yorinfm.nl en www.flugel.com . E-mail
. Persberichten
. Diverse Cafés in Randstad, Brabant, Gelderland, Limburg en Utrecht

De flyers en posters zullen doelgericht worden uitgedeeld en opgehangen door ons promotieteam. Tevens zal er worden gepromoot bij de grotere wintersport-zaken en de Indoor Ski banen in nederland.

De grootschalige mediacampagne op radio en tv start begin oktober 2002. Iedere dag zullen er spots worden uitgezonden en worden er regelmatig kaartjes weggegeven door middel van prijsvragen op radio en internet. Daarnaast zal met dit evenement enorm veel publiciteit worden verkregen, via bijv. de huis aan huis bladen, zondagskranten en diverse tijdschriften en kranten ( zowel landelijk als regionaal). Een uitgebreide mailing van het persbericht zorgt ervoor dat ieder tijdschrift, krant, radio- en televisiestation op de hoogte is van dit evenement.
Ook wordt er een e-mail verstuurd naar duizenden personen in de doelgroep ( wordt verstuurd via YorinFM, sponsors + onze eigen mailinglist).

Informatie Sponsoring Go Après-Ski

Voor meer vragen en/of inlichtingen over sponsoring van het Go Après-Ski evenement neemt u vrijblijvend contact op met:

Cor Haanappel @ UDC B.V. : 0299-477497 of mobile 06-53773625. Bart van Schooten @ UDC B.V. : 0299-477497 of mobile 06-21238455 Wilfred Hunsel @ UDC B.V. : 0299-477497 of mobile 06-53172055

Purmerend,

1 Oktober 2002
















Algemene Informatie Go Après-Ski

Naam evenement: Go Après-Ski

Datum: Zaterdag 30 November 2002

Tijd: Deuren open: 20.00 uur - Deuren dicht: 03.30 uur

Plaats: Brabanthallen in Den Bosch

Organisatie en Produktie: UDC B.V.

Correspondentie-adres: UDC B.V.
Volume 105-107

1446 WH Purmerend

Artiesten: Las Ketchup, Kate Ryan, G-Spott, Jop, DJ
Willow,Starkoo,Def Rhymz, Wolter Kroes,
Huub Hangop, Altijd Lazerus,DJ Galaga, Zware
Jongens,Cool Down Cafe, DJ Rob, Toonen, Move
It,DJ Cor,Rob Ronalds, Dario, Walter Vermeer,
Herald a.k.a. Bombi, DJ Ronald, Mick Harren,
Eddy Walsh, DJ John, Skank Around Schlager
System, Jack, DJ Peter van Gog, DJ Dekker,
Erik Dikeb en Maurice Kroon.

Services: Bewaakte Garderobe,
EHBO
Uitgebreide drank- en eetgelegenheden Gratis pendel-service van en naar CS Den Bosch

Kaarten: E. 32,50 ( voorverkoop)

Aantal bezoekers: 15.000

Parkeren: Parkeerterreinen Brabanthallen Den Bosch

Bewaking / Security: REPS security Haarlem

Kaartverkoop: 151 grotere postkantoren en bekende voorverkoopadressen

Ticketreseveringslijn: 0900-3001250

Internet: www.goapresski.nl en www.flugel.nl

Pers-info: Shivana en Moon UDC B.V. Telefoon: 0299-477497 Fax:
0299-477804











16 okt 02 15:51