Gemeente Den Haag

2002-10-29: Ouderenmanifestatie met extra feestelijk tintje


---

Schrijfster Marjan Berk en zangeres Bonnie St. Claire treden zaterdag 30 november a.s. op tijdens een groot feest voor ouderen in de Dr. Anton Philipszaal. Aan het programma werken verder mee het Haags Instrumentaal Jeugd Ensemble, Zangkoor CoornhertCentrum, Dansschool Salsero, Willeke d'Estell en de a capella-zanggroep Patchwork. Dit jaar wordt in verband met de lustrumviering een extra feestelijk tintje gegeven aan de jaarlijks terugkerende ouderendag, die destijds in het kader van de eenzaamheidsbestrijding 'Blij(f) erbij!' is gestart. Het evenement, dat duurt van 14.00 uur tot 17.00 uur, is gratis toegankelijk. De aanwezigen ontvangen een presentje ter herinnering aan het lustrum. De HTM zorgt voor gratis vervoer. De toegangskaarten zijn 26 november te bestellen via de HTM-Consumentenlijn, telefoon 070 384 86 66.

Ouderen kunnen actief meedoen aan workshops over salsadansen, literatuur en e-mailen. Zij kunnen zich hiervoor opgeven tot 26 november bij SMAU, tel. 030-2340979 of via e-mail: julians@planet.nl De plaatsen zijn beperkt. In de Dr. Anton Philipszaal is ook een expositie van schilderijen en tekeningen. Deze zijn gemaakt door ouderen in het kader van het project 'Herinneren is leven'.

De ouderenmanifestatie is één van de vele 'Blij(f) erbij!'-activiteiten. Hiermee worden ouderen in Den Haag gestimuleerd om met elkaar in contact te blijven en mee te (blijven) doen aan activiteiten die dagelijks worden georganiseerd. Het thema is dit jaar 'Den Haag is van ons allemaal'. Hiermee wordt benadrukt dat mensen met elkaar en ook naast elkaar kunnen leven. De organisatie van de ouderenmanifestatie van dit jaar is in handen van SMAU. Zij doet dit in opdracht van de gemeente Den Haag.

last update: 29-10-2002 16:39:47 ;pag.: 16559; auteur: 616;cat.: