UNITED DANCE COMPANY

Go Apres Ski nog 9 dagen te gaan!!

Go Après-Ski nog 9 dagen te gaan!!!
Het grootste indoor Après-Ski feest van Europa op 30 november aanstaande

Purmerend, 20 november 2002

Het inmiddels winterberoemde Go Après-Ski barst ook dit jaar weer los! Op zaterdag 30 November 2002 openen de Brabanthallen de deuren voor de 15.000 bezoekers die uit hun dak zullen gaan van de vele bekende (inter)nationale artiesten. De zalen gaan open om 20.00 uur en het evenement eindigt om 03.30 uur.

Après-Ski Feest met (inter)nationale artiesten.

Go Après-Ski !!! is 1 groot partyevenement voor jong en oud in de leeftijdscategorie 18-40 jaar. Het is een groots opgezet evenement waarbij vooral de decoratie spraakmakend is: grote Blokhutten, Après-Ski barretjes, in Ski-wear uitgedost personeel, de niet weg te denken Heidi's en Skileraren, de traditionele koudweer dranken zoals: Gluhwein, Jagertee en Schnaps, Spijkerslaan en Boomzagen, veel Ski- en Snow sport ( speciale ruimte en dito stands voor een aantal gerenommeerde wintersportmerken) en natuurlijk de overbekende Après-Ski feestmuziek verzorgd door een aantal 'ski-jay's' van bekende nederlandse Après-Ski cafés ( zoals: Ski-Lounge K2 te Amsterdam, Spetters te Zoetermeer, Carroussel te Den Bosch / Uden ). Op het podium en in de blokhutten treden de volgende artiesten op; Las Ketchup, G-Spott, Kate Ryan, Def Rhymz, DJ Willow, Jop, Wolter Kroes, DJ Cor, Huub Hangop, Altijd Lazerus,
DJ Galaga, Cool Down Cafe, Eddy Walsh, DJ Rob Toonen, Move It, , Dario, Starkoo, Rob Ronalds, DJ Ronald, DJ Peter van Gogh, Walter Vermeer, Herald a.k.a. Bombi,
Mick Harren, DJ John, Skank Around Schlager System, Jack en DJ Dekker .
De artiesten zullen het publiek vermaken vanaf een in Après-Ski gedecoreerd mega podium, bijgestaan door een 20-tal professionele entertainers ( dansers). Presentatoren van dit evenement zijn Erik Dikeb ( bekend van Big Diet en Radio 3 Stenders) en Maurice Kroon. Naast een hal met een hoofdpodium en de diverse optredens is er ook een hal met 3 grote blokhutten, elk met een eigen sfeer en elke blokhut met een capaciteit van zo'n 1000 personen. Daarnaast is er een Bier- en Food Plaza met uitgebreide drank- en etenswaren. Maar er is meer. Diverse attracties, het prachtige wintersport-decor, diverse stands met Snow en Ski, terrassen en diverse horecagelegenheden zorgen dat de bezoekers zich geen moment hoeven te vervelen. Uiteraard zijn er voldoende toiletten, een compleet ingerichte EHBO-post, beveiligde garderobe en zullen ruim honderdvijftig security-medewerkers aanwezig zijn.

De Kaartverkoop.

Kaarten voor het Go Après-Ski evenement kosten E. 32,50 in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar bij alle 151 grotere postkantoren en bij de bekende voorverkoopadressen. Ook zijn de kaarten te bestellen via Ticket-Service tel : 0900-300 1250 en via WWW.TICKETSERVICE.NL.

Grootschalige Promotiecampagne Go Après-Ski.

De promotie/publiciteit bestaat uit de volgende uitingen: . Televisie campagne ( min. 2 maal per dag, 7 weken lang, 7 dagen p.w.)
. Radiocommercials ( min. 6 maal per dag, 7 weken lang, 7 dagen p.w.)
. Advertenties en redactionele artikelen in diverse dag- en weekbladen plus tijdschriften
. Flyers ( 100.000 stuks)
. Posters ( 5.000 stuks)
. Internet ( www.goapresski.nl en www.yorinfm.nl en www.flugel.com . E-mail
. Persberichten
. Diverse Cafés in Randstad, Brabant, Gelderland, Limburg en Utrecht

De flyers en posters zullen doelgericht worden uitgedeeld en opgehangen door ons promotieteam. Tevens zal er worden gepromoot bij de grotere wintersport-zaken en de Indoor Ski banen in nederland.

Solide Organisatie, Perfecte aanvulling van activiteiten.

De organisatie van het Go Après-Ski evenement wordt uitgevoerd door U.D.C.
UDC B.V. heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de evenementenwereld. Zo organiseert het diverse dance-evenementen en festivals zoals Dance Valley en de evenementen Impulz ( Indoor & Outdoor) en 4-Elements ( Ahoy). De samenwerking tussen UDC en Yorin bieden een solide en krachtige organisatie die elkaar prima aanvult.

Toekomst.

Het volgende evenement zal worden georganiseerd eind februari 2003 als afsluiting van het wintersport-seizoen ( 2003).

CD Go Après-Ski.

Na afloop van Go Après-Ski komt er een cd op de markt. Deze cd bevat de grootste Après-Ski hits van de afgelopen jaren en het komende wintersport seizoen.

Algemene Informatie Go Après-Ski

Naam evenement: Go Après-Ski

Datum: Zaterdag 30 November 2002

Tijd: Deuren open: 20.00 uur - Deuren dicht: 03.30 uur

Plaats: Brabanthallen te Den Bosch

Organisatie en Produktie: UDC B.V.

Correspondentie-adres: UDC B.V.
Volume 105-107 1446 WH Purmerend

Artiesten: Las Ketchup, Kate Ryan, G-Spott, Jop, DJ Willow, Starkoo
Def Rhymz, Wolter Kroes, Huub Hangop, Altijd Lazerus, DJ Galaga, Zware Jongens, Cool Down Cafe, DJ Rob Toonen, Move It, DJ Cor, Rob Ronalds, Dario, Walter Vermeer, Herald a.k.a. Bombi, DJ Ronald, Mick Harren, Eddy Walsh, DJ John, Skank Around Schlager System, Jack, DJ Peter van Gog, DJ Dekker, Erik Dikeb en Maurice Kroon.

Services: Bewaakte Garderobe EHBO
Uitgebreide drank- en eetgelegenheden
Gratis pendel-service van en naar CS Den Bosch

Kaarten: E. 32,50 ( voorverkoop)

Aantal bezoekers: 15.000

Parkeren: Parkeerterreinen Brabanthallen te Den Bosch

Bewaking / Security: REP's security te Haarlem

Kaartverkoop: 151 grotere postkantoren en bekende voorverkoopadressen

Ticketreseveringslijn: 0900-3001250

Internet: www.goapresski.nl en www.flugel.nl

Pers-info: Shivana en/of Moon UDC B.V. Telefoon: 0299-477497 Fax:
0299-477804

21 nov 02 14:17