Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 29-11-2002

Televisie
KEYL
Uitzending zaterdag 30 november
Nederland 1 - 21.00 uur


SIMONE KLEINSMA EN NOA TE GAST BIJ KEYL

Zaterdagavond 30 november op Nederland 1 ontvangt Catherine Keyl in haar programma opnieuw een keur aan gasten. Zaterdag praat de TROS-presentatrice met musicaldiva Simone Kleinsma die op dit moment, samen met Stanley Burleson en Pia Douwes, schittert in het dansspektakel 'Fosse'. Simone vertelt over deze muzikale hommage aan de legendarische choreograaf Bob Fosse.

Tevens besteedt KEYL aandacht aan het feit dat je bijna geen dagelijkse boodschappen kunt doen in een supermarkt zonder dat er beveiliging nodig is. Catherine praat met supermarkthouders over de zorgwekkende stijgende criminaliteit in hun winkels.

Catherine ontvangt in deze aflevering Anita van der Hoeven, vrouw van Ahold topman Cees van der Hoeven. Zij presenteert binnenkort haar eigen televisieprogramma Trendies Beauty en komt vertellen wat het programma te bieden heeft.

Naar aanleiding van WereldAidsdag (1 december) voert Catherine onder anderen een gesprek met Peter Boersen. Bij hem zijn de HIV-viruscellen in zijn lichaam niet meer te traceren en hij noemt zichzelf 'genezen'. Ook de directeur van de HIV-vereniging Rob Witlox is te gast.

Het muzikale onderdeel van KEYL wordt verzorgd door de Israëlische zangeres Noa met het lied 'Now'.

Voor meer informatie: www.tros.nl/keyl